PRETI JOJ DUGA ROBIJA? Danas saslušanje Violete koja je čuvala pse koji su RASTRGLI analitičara

Autor:

Hronika

06.01.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preti joj 1 do 8 godina robije.

PRETI JOJ DUGA ROBIJA? Danas saslušanje Violete koja je čuvala pse koji su RASTRGLI analitičara

Foto: ST/Nebojša Mandić, YouTube/Printscreen

Violeta M. (50) koja je privedena juče zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti nakon što su psi koje je čuvala, odnosno, hranila izašli na ulicu i rastrgli Vladana Radosavljevića nasmrt na Kosmaju biće saslušana danas.

Njoj, kako je rečeno za Telegraf, preti od 1 do 8 godina zatvora.

Kako se sumnja, ona juče nije obezbedila kavez u kojem su bili psi koji su izašli iz jednog dvorišta, a potom napali i izujedali Vladana Radosavljevića (62) koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, YouTube/Printscreen

Vladan Radosavljević

 

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M., zbog sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Violeta M. je bila zadužena da u Velikoj Ivanči, u dvorištu kuće M.S., koja boravi u inostranstvu, hrani tri psa. Pomenuti psi su, kako se sumnja, 3. januara napali Vladana Radosavljevića (62) i izujedali ga.

Vladan je od posledica ujeda preminuo, a ujede je zadobila i njegova supruga koja je pokušala da ga odbrani. Vlasnik pomenutih pasa je A.S. koji je u zatvoru od septembra, a psi su povereni na čuvanje M.S. Inače, protiv M.S. je već u toku krivični postupak pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Mladenovcu zbog sumnje da je izvršila krivično delo Izazivanje opšte opasnosti, odnosno jer su isti psi napali devojčicu i naneli joj lake telesne povrede 1. novembra 2022, u selu Nemenikuće u Sopotu.

Kako se navodi, ona se sumnjiči da je počinila krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti iz nehata.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading