POZVAO KOLEGU U AUTOBUS, ZATVORIO VRATA I IZBO GA NOŽEM: Detalji užasa na autobuskoj stanici u Beogradu - krvoproliće zbog nerašćišenih računa!

Autor:

Hronika

04.01.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac A.D. nakon napada na autobuskoj stanici u Beogradu u teškom stanju primljen je na Urgentni centar.

POZVAO KOLEGU U AUTOBUS, ZATVORIO VRATA I IZBO GA NOŽEM: Detalji užasa na autobuskoj stanici u Beogradu - krvoproliće zbog nerašćišenih računa!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Policija u Beogradu uhapsila je M.E. (43) zbog sumnje da je juče ujutru nožem izbo A.D. (42) na Glavnoj autobuskoj stanici i to zbog ranije neraščišćenih računa jer su zajedno kao vozači radili kod istog autobuskog prevoznika. 

Osumnjičenom za pokušaj ubistva po nalogu Višeg javnog tužilaštva određen je pritvor do 48 sati.

Prema prvim informacijama, oni su se juče ujutru sukobili, a zatim je M.E. pozvao kolegu u autobus. Tada, je navodno zatvorio vrata uzeo nož i izbo ga. 

Muškarac A.D. je u teškom stanju primljen na Urgentni centar. Lekari su mu konstatovali ubodnu ranu leđima.

- Ko zna kako bi se napad završio da zapomaganje nije čuo radnik koji radi u obezbeđenju. On je pozvao lekare i policiju - kaže izvor, piše Telegraf.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu. Osumnjičeni će sutra biti saslušan kod tužioca.

Kao motiv se navode od ranije neraščišćeni računi.

Ovo je samo jedan u nizu pokušaja ubistava koji su se dogodili u Srbiji u prethodnih nekoliko dana.

Da podsetimo, petnaestogodišnjak iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju, priveden je večeras nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

- Maloletniku iz Bačke Palanke je zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično ubistvo u pokušaju, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, odredio je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koji ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i zbog načina izvršenja i težine krivičnog dela koji su doveli do uznemiravanja javnosti - rekla je za Kurir Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu.

Podsetimo, preksinoć oko 23 sata, u centru Bačke Palanke, došlo je do, kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, zakazane tuče šesnaestogodišnjaka.

- Osumnjičeni J. E. iz Bačke Palanke je maltretirao tokom dana oštecenog P. B. (16) iz Futoga. Nakon toga su se dogovorili da se nađu uveče u centru. Prvo su krenuli verbalno, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, gde je osumnjičeni izvadio nož i zadao Futožaninu ubod u predelu grudi. Sve to su posmatrali njihovi prijatelji - kaže izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading