MALOLETNIKU (15) ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Vršnjaci zakazali tuču u Bačkoj Palanci

Autor:

Hronika

04.01.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaestogodišnjak iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju, priveden je večeras nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

MALOLETNIKU (15) ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Vršnjaci zakazali tuču u Bačkoj Palanci

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Policija na terenu

- Maloletniku iz Bačke Palanke je zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično ubistvo u pokušaju, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, odredio je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koji ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i zbog načina izvršenja i težine krivičnog dela koji su doveli do uznemiravanja javnosti - rekla je za Kurir Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu.

Podsetimo, preksinoć oko 23 sata, u centru Bačke Palanke, došlo je do, kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, zakazane tuče šesnaestogodišnjaka.

- Osumnjičeni J. E. iz Bačke Palanke je maltretirao tokom dana oštecenog P. B. (16) iz Futoga. Nakon toga su se dogovorili da se nađu uveče u centru. Prvo su krenuli verbalno, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, gde je osumnjičeni izvadio nož i zadao Futožaninu ubod u predelu grudi. Sve to su posmatrali njihovi prijatelji - kaže izvor Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading