NE DAJU MU DA PIJE SRPSKE LEKOVE! Supruga Slađana Trajkovića progovorila o iživljavanju kosovske policije!

Autor:

Hronika

04.01.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teror kosovske policije nad bivšim policajcem ne prestaje!

NE DAJU MU DA PIJE SRPSKE LEKOVE! Supruga Slađana Trajkovića progovorila o iživljavanju kosovske policije!

Foto: printscreen/youtube.com

Suzana Trajković, supruga nedavno uhapšenog bivšeg policajca kosovske policije Slađana Trajkovića, progovorila je o njegovom lošem tretmanu od strane kosovske policije.

Ona se kroz suze naglas pita da li je moguće da u 21. veku nekome ne može da se pruži adekvatna zdravstvena zaštita.

Moj suprug se uopšte ne oseća dobro, a brinemo kakvu terapiju dobija, jer nam u zatvoru nisu dozvolili da mu damo naše lekove, prenose Novosti.

Republika

Foto: Društvene mreže

Slađan Trjaković, uhapšeni bivši policajac

- Rekli su nam da ih ne priznaju pošto imaju srpsku markicu.

- Pre dvadesetak dana Slađanu koji je dijabetičar radili su intervenciju jer je imao masno tkivo na glavi, ali su mu u tu ranu stavili gazu koja ga je povređivala i nije mogao da spava. Mi smo mu poslali mast ali ni to nisu primili kao ni ostale lekove koje koristi, zbog čega sumnjamo u delotvornost terapije koju mu daju.

Suzana kaže da su se u nedelju čuli telefonom i da je sigurna da se ne oseća dobro.

- Znam da je tako čim se požalio deci - kaže Suzana koja bi sa svoje dve kćerke i sinom danas trebalo da poseti supruga koji se nalazi u zatvoru visokog rizika u Grdovcu kod Podujeva.

Ona ponavlja da je optužnica koja se stavlja na teret Slađanu u potpunosti besmislena, jer ga, kaže, tereti za navodni ratni zločin počinjen u selima oko Vučitrna, odnosno za proterivanje Albanaca, iako on i ne zna gde se ta sela nalaze.

- Jako se teško osećam što novogodišnje praznike deca i ja dočekujemo bez supruga i oca koji nema veze sa onim za šta ga kosovske vlasti optužuju. Osim što brinem jer je nedužan u zatvoru daleko mi je teže što ne znam kako ga leče i da li prima adekvatnu terapiju - ističe Suzana.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading