SUŽAVA SE KRUG OSUMNJIČENIH! POLICIJA BLIZU RAZREŠENJA UBISTVA NA ZVEZDARI: Upoređuje se DNK iz Ivaninog stana sa postojećim materijalom, i to nije sve!

Autor:

Hronika

03.01.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno traga za ubicom studentkinje Ivane koje se desilo u iznajmljenom stanu na Zvezdari.

SUŽAVA SE KRUG OSUMNJIČENIH! POLICIJA BLIZU RAZREŠENJA UBISTVA NA ZVEZDARI: Upoređuje se DNK iz Ivaninog stana sa postojećim materijalom, i to nije sve!

Foto: ST/N. PANČIĆ/facebook

Ivana Krivokapić

Ivana Krivokapić, ubijena je u stanu na Zvezdari, a kako se saznaje, sve ono što se dogodilo pre Nove godine biće rasvetljeno, a postoji i krug "potencijalno interesantnih osoba".

Naime, prema prvim saznanjima, policija od trenutka kada je dobila rezultat da je potvrđeno ubistvo radi na identifikaciji počinioca.

Kako se saznajem, upoređuje se DNK koji je pronađen u stanu sa DNK određenih osoba ne bili se proverilo da li ih ima u bazi podataka, piše Blic.

Takođe, radi se veštačenje Ivaninog telefona kako bi se utvrdilo sa kim je komunicirala.

Pored toga, veštače se i bazne stanice mobilnih telefona.

Ovo veštačenje bazne stanice bi trebalo da otkrije ko je bio pored devojke u trenutku smrti.

Inače, Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane Krivokapić. Njeno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Ona se nije javljala porodici na telefon dva dana, nakon čega su je njena braća pronašla.

Ugledali su sestru kako nepomično leži na krevetu kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, potom su pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.

Ivana je sahranjena pre sedam dana na groblju u Lovćencu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu u petak se oglasilo saopštenjem.

- Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K. čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem - kažu u Tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading