TELO BIZNISMENA IZ NEGOTINA PRONAŠLA MAJKA! Meštani tvrde: Nenada su "ubili" zelenaši!

Autor:

Hronika

29.12.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je poznati biznismen iz Negotina izvršio samoubistvo pojavila se u medijima tokom jučerašnjeg dana. Meštani ovog grada o tragično prmeinulom čoveku imaju samo reči hvale.

TELO BIZNISMENA IZ NEGOTINA PRONAŠLA MAJKA! Meštani tvrde: Nenada su "ubili" zelenaši!

Foto: Društvene mreže

Nenad Ilić

Cela Timočka krajina bila je u šoku kada je juče odjeknula vest da se ubio jedan od najpoznatijih biznismena, vlasnik noćnog kluba ’’501’’ u Negotinu, Nenad Ilić (49) zvani Gedža.

Meštani nisu mogli da veruju da je sebi oduzeo život čovek koji je među prvima u krajini uveo noćni život na svetskom nivou, sa diskotekom koja ima bazen, u kojoj su gostovali godinama najpoznatija imena naše estrade, u koju su dolazili meštani okolnih gradova.

Republika

Foto: Društvene mreže

Nenad Ilić izvršio samoubistvo

U ranim jutarnjim satima Nenad je u svojoj sobi sebi pucao iz pištolja u glavu, i tako jednim hicem okončao život. Bilo je zaista rano, tako da pretpostavljamo da je hitac probudio njegovu majku sa kojom je živeo. Nesrećna žena otrčala je u sinovljevu sobu gde ga je zatekla mrtvog u lokvi krvi – kaže izvor Informera upoznat sa slučajem.

Nenad za sobom nije ostavio oproštajno pismo, tako da zvaničan razlog ovog samoubistva ne postoji. Međutim, meštani uveliko pričaju zašto je ovaj čovek presudio sebi.

- Njegova ruka je pritisla okidač, ali njega su ’’ubili’’ zelenaši! Nenad je zarad poslovanja pozajmio pare od tih krvopija, kamate su rasle...Zelenaši su počeli učestalo, u poslednje vreme i više puta dnevno, da mu prete. Nesrećan čovek nije mogao da podnese toliki pritisak – tvrde meštani.

O ovoj izjavi meštana Negotina nema potvrde od nadležnih.

Republika

Foto: Društvene mreže

Nenad Ilić izvršio samoubistvo

Meštani ovog grada, kao i zaposleni u njegovom klubu, imaju samo reči hvale za ovog čoveka.

U klubu radi nas oko 15-tak. Svi smo u neverici, on je bio zaista predivan čovek. Nije se prema nama ponašao kao gazda već kao pravi prijatelj. Tuga do neba...- kažu zaposleni u ’’501’’.

I komšije imaju prelepo mišljenje o čoveku koga je muka dokrajčila.

Nenad je živeo u kući sa majkom, otac mu je preminuo pre više godina. Bio je u braku, razveo se pre šest, sedam godina. Ima sina i ćerku, ćerka je diplomirala arhitekturu, a sin je na studijama. Iako razveden, bio je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, koja je odmah, čim je čula jezive vesti, došla kod bivše svekrve – saznajemo od komšija.

Nadležnima je porodica kazala da uopšte ne sumnja da je reč o samoubistvu i izrazila želju da ne bude obdukcije. Da li će nadležni to prihvatiti, za sada se ne zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading