ZORAN MARJANOVIĆ SE ŽALIO CIMERIMA U ZATVORU: Ostao mi je samo jedan prijatelj, DRUGI SU ME IZDALI

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

28.01.2018

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović, žalio se cimerima iz zatvorske ćelije kako su ga nakon Jeleninog ubistva u aprilu 2016. godine prijatelji sa estrade potpuno zaboravili.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Marjanović je pritvorenicima ispričao da su ga gotovo svi sa kojima se družio napustili i izdali nakon zločina u Borči, a među njima i brojni pevači kojima je napisao nekoliko velikih hitova.

- Zoran je često započinjao priču kako je, nakon što je Jelena ubijena, ostao sam na svetu, bez prijatelja i podrške. Osim članova porodice i njihove kume, gotovo svi drugi prestali su da mu se javljaju. Pošto smo znali da poznaje mnoge sa estrade, pitali smo ga da kaže tačno ko od poznatih ga je izdao - kaže sagovornik Kurira koji je nekoliko dana proveo u ćeliji sa Marjanovićem.

Kako navodi, Marjanović mu je ispričao da su ga mnogi pevači posećivali u Borči dok je pravio hitove za njih. Pomenuo je Anu Bekutu, Tanju Savić, Indi, Jami, pa i Nadu Topčagić, ističe izvor.

Jedini prijatelj koji je ostao uz Zorana, kako kaže sagovornik, jeste Lepi Mića.

- Rekao je da je Mića jedini ostao uz njega, kao i da ga je posle Jelenine smrti redovno zvao. Dok je pričao o tome, videlo se da je razočaran i da mu je teško palo. Praktično, svi su ga od prvog dana odmah videli kao zločinca iako je on uhapšen tek godinu i po dana kasnije. 

On i sada ponavlja da nije ubio Jelenu i nada se da će se prava istina jednog dana otkriti, kaže ovaj pritvorenik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading