STRAVA I UŽAS U LESKOVCU: Taksista izboden oštrim predmetom po licu!

Autor:

Hronika

24.12.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taksistu je mušterija izbola u petak oko 21 čas u Leskovcu.

STRAVA I UŽAS U LESKOVCU: Taksista izboden oštrim predmetom po licu!

Foto: Profimedia, Pixabay, Tanjug/S. Radovanović

Taksista, policija

Taksista (40) povređen je u petak uveče kod Garetove palate u Leskovcu, pošto ga je mušterija ubola u lice, potvrđuju iz policije i bolnice. Za počiniocem se još traga, a taksista je pušten na kućno lečenje.

Iz Policijske uprave navode da je taksista povređen oko 21 sat, a direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević kaže da je oko 22 sata primljen u Urgentni centar.

- Gubio je svest. Pregledao ga je neurolog, pregledan je na maksilofacijalnoj i odrađena su sva snimanja. Povreda je negde između nosa i oka, lekar kaže da je vrlo čudna povreda. Izgleda kao da je otkinuto kleštima - navodi Dimitrijević, pišu Južne vesti.

Povređeni muškarac poslat je i u Niš, gde je takođe pregledan, a zatim je vraćen u Leskovac i jutros je, dodaje direktor bolnice, pušten kući.

Iz policije kažu da se još utvrđuje šta se tačno desilo i kojim predmetom je povreda nanesena, kao i da još tragaju za osobom koja je to učinila.

Ovo je samo jedan u nizu napada na taksiste u Srbiji, a javnost još nije zaboravila slučaj iz Severne Mitrovice.

Kosovska policija je 6. decembra zabeležila jslučaj nanošenja telesnih povreda, odnosno fizički napad na jednog muškarca u severnom delu Mitrovice.

Slučaj se dogodio u 17.20 časova, a kako navodi policija, grupa muškaraca je fizički napala takođe mušku osobu i to dok je radio u taksiju.

Napadnutoj osobi je, navode, pružena medicinska pomoć.

Slučaj je u istražnom postupku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading