IVANU ZADAVIO POZNANIK?! Vrata stana su bila ZAKLJUČANA SA SPOLJNE STRANE! Majka vrišti i moli da dodirne ćerku (FOTO)

Autor:

Hronika

24.12.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana K. (26), koja je danas pronađena je danas mrtva u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Zvezdara u Ulici Dušana Popovića 7 je najverovatnije zadavljena.

IVANU ZADAVIO POZNANIK?! Vrata stana su bila ZAKLJUČANA SA SPOLJNE STRANE! Majka vrišti i moli da dodirne ćerku (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Prema saznanjima Informera, indiciju da je u pitanju zločin, pokazuje i činjenica da su vrata sa spoljne strane stana bila zaključana. 

- To znači da je izvršilac poznavao Ivanu, a podlivi na vratu ukazuju na sumnju da je zadavljena - navodi sagovornik Informera.

Ispred zgrade u kojoj je pronađeno telo Ivane K. je došla njena uplakana majka koja kroz plač govori "šta ću ja sada", dok je dvojica momaka, najverovatnije braća koja su je pronašla, grle.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nesreća na Zvezdari

 

Njima se pridružio i njihov otac, koji se grlio i plakao sa sinovima. Porodica nesrećne devojke je iz Subotice, a brat Nebojša živi u Pančevu. Ivana K. je studirala u Beogradu i stanovala je sama.

Ivana je zatečena danas oko podne u stanu u beogradskom naselju Zvezdara bez znakova života, u iznajmljenom stanju u prizemlju četvorospratnice. 

Kako saznaje naš portal, majka devojke je očajna i kroz suze moli da još jednom dodirne ćerku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nesreća na Zvezdari

 

Nesrećnu devojku pronašao je danas oko 11.40 brat Nebojša U. (37) pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon. On je sa bratom Đorđem U. (32) došao u stan u Ulici Dušana Popovića 7, a nakon nasilnog ulaska zatekli su sestru na krevetu bez znakova života sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nesreća na Zvezdari

 

Kako saznaje taj portal, VJT u Beogradu naložilo je obdukciju sa toksikologijom kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Stanar zgrade nam je rekao da nije poznavao devojku, a da vlasnica stana M. N, koja je nekad bila upravnica, više ne živi na toj adresi.

- Ne znam ništa. Ovde ima dosta podstanara. Samo su mi na vrata došla dvojica policajaca, pa me je uplašilo da se nešto nije dogodilo nekom od moje familije - kazao je ovaj čovek.

Obavešteno je Osmo odeljenje UKP čiji pripadnici vrše uviđaj.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading