PIPAO TINEJDŽERA PO BUTINI NAOČIGLED PUTNIKA: Pogidnuta optužnica protiv manijaka iz autobusa na liniji 45 (FOTO)

Autor:

Hronika

23.12.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac se tereti za krivično delo polno uznemiravanje.

PIPAO TINEJDŽERA PO BUTINI NAOČIGLED PUTNIKA: Pogidnuta optužnica protiv manijaka iz autobusa na liniji 45 (FOTO)

Foto: Shuttestock

Zlostavljanje

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog Trećem osnovnom sudu protiv S.U. (47) zbog sumnje da je 30. novembra u autobusu na liniji 45 rukom dodirivao tinejdžera po butini.

Prema informacijama do kojih su došli mediji, on se tereti za krivično delo polno uznemiravanje.

Inspektori su brzo identifikovali i uhapsili S.U.

Njemu je na predlog Trećeg OJT 8. decembra određen pritvor. Utvrđeno je da on nije ranije osuđivan, iako su pre 6 godina protiv njega već podnošene krivične prijave za ista dela.

Muškarac S. U. (47) koji je uhapšen zbog sumnje da je u autobusu na liniji 45 dodirivao maloletnika (15) po butinama, hapšen je 2016. godine zbog istog krivičnog dela, prenose mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, on je osuđen prvostepeno 2016. godine zbog polnog uznemiravanja na kaznu od godinu i osam meseci i tada su mu spojene čak tri krivične prijave koje su protiv njega podnosile žrtve. Drugostepenom presudom, međutim, on je oslobođen.

Povodom hapšenja osumnjičenog S. U. oglasilo se i Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu iz kog je saopšteno da je prema njemu određeno zadržavanje.

 

 

Da podsetimo, polno uznemiravanje se dogodilo 30. novembra ove godine u autobusu na liniji 45.

Uznemireni građani koji su se našli u tom autobusu su odmah pozvali policiju.

- Mene je ovaj slučaj, kao majku, zgrozio. Ja sam ostala šokirana samom slikom i odmah mi se u glavi pojavilo pitanje da li je neko reagovao i da li je neko obavešten. Pošto sam ostala uskraćena za odgovor da li je neko obavestio policiju, ja sam preuzela stvari u svoje ruke i nazvala policijsku stanicu. Prvo sam pozvala 192, pa su me prebacili na Bežanijsku kosu, zato što blok 45 pripada Bežaniji i tu su mi rekli da mora da se javi oštećeni - rekla je uznemirena građanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading