CRNOGORSKA POLICIJA POMAGALA KAVČANIMA U PRIPREMANJU PLANA ZA UBISTVO VUČIĆA! Detalje krili do poslednjeg momenta, snajper iz Loznice bio spreman za predsednika Srbije!

Autor:

Hronika

23.12.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudjenje monstruoznom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića održava se danas poslednji put u ovoj godini, a ispitivanje svedoka okrivljenog Srđana Lalića nastavlja drugookrivljeni Miljković sa nadimkom Mesar.

CRNOGORSKA POLICIJA POMAGALA KAVČANIMA U PRIPREMANJU PLANA ZA UBISTVO VUČIĆA! Detalje krili do poslednjeg momenta, snajper iz Loznice bio spreman za predsednika Srbije!

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Velja Nevolja, Marko Miljković, Srđan Lalić

Posle njega Srđana Lalića će ispitivati drugi okrivljeni članovi klana. Inače, ovo je deveti dan da je Lalić za govornicom, odakle svedoči o nezapamćenim zverstvima u kojima su učestvovali optuženi u ovom slučaju. 

Vladimir Petrović branilac Marka Miljkovića postavlja Srđanu Laliću pitanja o isporukama kokaina Radoju Zviceru i načinu slanja novca u obrnutom smeru.

Sudija i tužilac reaguju, kao i Lalić, da je odgovorio na sva ta pitanja. 

Petrović se pita javno: Ne znam sudija šta da radim sada. Kako misliš da radim ja svoj posao?

Posle kraće rasprave sa sudijom Petrović traži njeno izuzeće, kao i kompletnog veća, ali Veljko Belivuk i Marko Miljković signaliziraju da to ne radi. Petrović to predočava sudu, ali sudija traži izjašnjenje vođa klana u vezi sa tim. Miljković potom kaže da Petrović odustaje od zahteva. Njegov branilac nastavlja da pita svedoka okrivljenog:  

- Da li poznajete Zvicera?

Lalić: Svojim očima ga nisam video, ali ga jako dobro poznajem iz komunikacije. 

Advokat: Kako ste dogovorili isporuke od pet do petnaest kilograma sa Zvicerom?

Lalić: Kako sam više puta rekao. Nemojte da ponavljam.

Advokat: Ko su ljudi iz državnih struktura koji je trebalo da pomognu klanu u destabilizaciji političke situacije u Srbiji i svrgavanje vlasti?

Lalić: Pripadnici crnogorske službe koji su na slikama sa Veljkom i Markom. A ja sam od Veljka i Marka saznao da će im oni logistički pomoći oko destabilizacije i sklanjanja vlasti. Navijači nisu mogli da vode tu akciju. A delovalo se i na instagramu na jednom profilu gde su objavljivane prepravljene fotografije Aleksandra Vučića i Irene Vujović na primer. Navijači su za dva sata mogli da se organizuju i njih 300 je moglo i bilo u stanju da napravi ozbiljan haos. 

(Lalić ovde verovatno misli na Petra Lazovića - bivšeg crnogorskog policajca, navodnog pripadnika kavačkog klana, koji se sumnjiči da je bio doušnik Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana koji se nalazi na crvenoj Interpol poternici i koji želi da se brani sa slobode, a nedavno je ponudio višemilionsko jemstvo)

Advokat: Da li je bilo koji korak u pokušaju atenta na Vučića izvršen?

Lalić: Svi ti detalji je trebalo da se kriju do zadnjeg momenta i od mene, da ne bi procurelo. Mislim da je snajperom iz Loznice trebalo da bude ubijen Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading