VIŠESTRUKI SILOVATELJ VIĐEN NA KONJARNIKU! Igor Bogdanović je od juče na slobodi, šeta se blizu ŠKOLE!

Autor:

Hronika

23.12.2022

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se našao na slobodi nakon odslužene kazne zatvora.

VIŠESTRUKI SILOVATELJ VIĐEN NA KONJARNIKU! Igor Bogdanović je od juče na slobodi, šeta se blizu ŠKOLE!

Foto: Ilustracija/http://instagram.com/printscreen/shutterstock

Suilovatelj na slobodi

Igor Bogdanović odslužio je kaznu od 15 godina zatvora zbog silovanja dve maloletnice.

Radi se o opasnoj osobi koja je u Beogradu pretukla i silovala dve osobe.

Kako javljaju stanari Konjarnika, Jelenko, kako ga zovu, viđen je u ovom delu prestonice kako šeta sa majkom u blizini škole od ujutru do popodne u 16 časova.

- To je vreme kada su svi roditelji na poslovima, svi smo preplašeni za svoju decu. Čekaju nas u školi, iako su nam stanovi u blizini. Jasno je da on ništa neće uraditi u društvu majke, ali veoma dobro može osmotriti ko u koji ulaz ulazi - navode uplašeni roditelji, a podeljeno je na Instagram stranici moj_beo_grad.


Bogdanović je proglašen krivim zato što je 13. decembra 2007. godine, oko 14 časova, u Ulici braće Srnić u Beogradu prinudio na obljubu maloletnu devojčicu. On joj je, kako je utvrdio sud, najpre stavio ruku preko usta, a potom je ugurao u lift koji je zaglavio između spratova. Potom je više puta ošamario devojčicu, a zatim se seksualno iživljavao nad njom. Kada je završio, Bogdanović joj je zapretio da će je ubiti ako nekome bilo šta kaže, a zatim je pobegao.

Drugo delo za koje je oglašen krivim, Bogdanović je počinio dva dana pre prvog i to u Ulici vojvode Šupljikca. Način na koji ga je izvršio, bio je gotovo identičan. Prema presudi, u koju je „Politika” imala uvid, Bogdanović je pratio svoju žrtvu, a kada je video da devojčica otključava vrata, sačekao je nekoliko minuta i pozvonio. Kada je devojčica upitala: „Ko je?”, on je odgovorio: „Tata”.

Ne sumnjajući da joj preti opasnost, ona je otvorila ulazna vrata kuće, i kada je videla da pred njima nije njen otac pokušala je brzo da ih zatvori. Bogdanović je, međutim, uspeo da stavi nogu između vrata i praga. Uz pretnju da je gotova ukoliko bude pisnula, napasnik je naterao devojčicu da pođe do sobe na spratu i skine donji veš. Zatim je seksualno zlostavljao.

Dve nedelje kasnije, Bogdanović je napao i treći put. U Ustaničkoj ulici povukao je žrtvu, takođe maloletnicu, do ulaza zgrade, a kada su došli između prvog i drugog sprata, naredio je da ga oralno zadovolji. Kako je ona odbila to da uradi, napasnik je nekoliko puta udario u glavu. Devojčica je počela da se otima, udara nasilnika i vrišti. Bogdanović nije uspeo u svojoj nameri jer je jedan od komšija čuo dečije vapaje i pobegao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Istina

23.12.2022 15:45

Ma dokle vise. Silovao decu metak u celo o kraj. Nema rasprave, nema ljudskih prava zverima.