HOROR U BOLNICI U PEĆI! Greškom stavili telo bebe u veš mašinu, izvadili ga u komadima!

Autor:

Hronika

22.12.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolnica je sve pokušala da zataška!

HOROR U BOLNICI U PEĆI! Greškom stavili telo bebe u veš mašinu, izvadili ga u komadima!

Foto: pixabay.com

Kosovska policija saopštila je da su Državno tužilaštvo i Inspektorat zdravstva pokrenuli istragu protiv ginekološkog odeljenja Opšte bolnice u Peći, a nakon što je otkriveno da je neko na odeljenju greškom stavio telo mrtve bebe u veš mašinu, iz koje je izvađeno u komadima, prenosi Indeks onlajn.

Uprkos insistiranju bolničkog osoblja da se ovaj skandal sakrije, članovi porodice su obavestili policiju.

Otac bebe rekao je da je slučaj šokirao njegovu porodicu, kao i da je čitava stvar otkrivena kada je bolnica odbila da preda telo bebe. Otac nikada nije prestao da pokušava da sazna istinu o svojoj mrtvoj bebi, ali se šokirao kada je svojim očima video ostatke svoje bebe, nakon što je izneta iz bolničke veš mašine između čaršava.

Slučaj je potvrdila kosovska policija, koja je saopštila da istragu sprovode Državno tužilaštvo i Zdravstveni inspektorat.

- Policija je obaveštena o slučaju koji se desio u Regionalnoj bolnici u Peći i odmah je izašla na lice mesta, državni tužilac takođe. Na lice mesta izašli su i zdravstveni inspektori. Slučaj, po nalogu Državnog tužioca, istražuju Državni tužilac i zdravstveni inspektori - navodi se u saopštenju Policije.

Izvori u Pećkoj bolnici kažu da bolnica po svaku cenu pokušava da sakrije slučaj, vršeći pritisak na osoblje kako ne bi došlo do informacija iz bolnice. Čak pokušavaju da svu krivicu prebace na spremačice, kako bi sačuvali medicinsko osoblje sa Ginekologije.

U međuvremenu se oglasila i Opšta bolnica u Peći, koja je na svom sajtu objavila da je u ovom slučaju suspendovano sedam zaposlenih i da je protiv njih pokrenut disciplinski postupak, prenosi Reporteri.

- Slučaj je još u postupku istrage i čim istražni organi i zdravstvena inspekcija budu izašli sa nalazima i konačnim postupkom, javnost će biti obaveštena sa detaljima i adekvatnim merama predviđenim zakonom - navodi se u saopštenju.

Portparol Osnovnog tužilaštva u Peći Škodran Niki rekao je da se slučaj dogodio prošle nedelje i da je u toku početna faza istrage.

- U početnoj smo fazi istrage i ne možemo da podelimo više informacija zbog osetljivosti slučaja. Tužilac slučaja se sastao sa roditeljima bebu i obavestila ga o celom slučaju - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading