ŠTA ME GLEDAŠ?! JEZIVO NASILJE NASRED ULICE U VRANJU: Grupa siledžija napala i prebila četvoročlanu porodicu - prišli im na prepad!

Autor:

Hronika

20.12.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletna devojka prijavila je policiji da je sedam napadača nasrnulo na njenu porodicu ispred zgrade u Vranju.

ŠTA ME GLEDAŠ?! JEZIVO NASILJE NASRED ULICE U VRANJU: Grupa siledžija napala i prebila četvoročlanu porodicu - prišli im na prepad!

Foto: shutterstock

Tuča, prebijanje

Četvoročlana porodica iz Vranja napadnuta je noćas u ulici Proleterskih brigade, potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Kako iz OJT navode, maloletna devojka prijavila je policiji da je sedam napadača nasrnulo na njenu porodicu ispred zgrade u ulici Proleterskih brigada u Vranju.

- Patrola je izašla po pozivu gde je zatekla oštećenog V. M., njegovu suprugu V. J. i njihovu decu, koji su ispričali da su išli ulicom, a kada su došli ispred zgrade u kojoj žive, nepoznato lice im se obratilo rečima "šta me bre gledaš“, dok su sa njim bila još dva lica koja su istovremeno počela da oštećenog V. M. i njegovog sina tuku pesnicama po telu i glavi.

Nasilje je kulminiralo kada su ih oborili na zemlju i počeli da šutiraju u predelu glave.

Dok je majka V. J. skočila na sina kako bi ga zaštitila od daljih udaraca, iz vozila su izašla još četiri lica koja su nastavila da tuku i šutiraju oštećene - kažu iz OJT.

Otac i sin su zadobili teške povrede i zbrinuti u Zdravstvenom centru.

Tri napadaču su prepoznata lica i oni su privedeni.

Njima je naloženo policijsko zadržavanje.

Građani Vranja još uvek se nisu oporavili od prethodne jezive tuče koja je izbila nasred saobraćajnice u tom gradu kada je devojka nasrnula na drugu. Oni su bili zatečeni prizorom u centru njihovog grada te su osudili devojke zbog žestoke tuče.

Društvenim mrežama je kružio snimak jezive tuče među devojkama, a kako se saznaje, video zapis je nastao u centru Vranja, na mestu koje svi znaju po imenu "Kod Civrića".

Iako se ne zna kada se desio ovaj incident, kao i šta je uzrok tuče, snimci koji kruže društvenim mrežama su podelili internet zajednicu.

Dok jedni osuđuju devojke koje se tuku na ulici koja je prometna saobraćajnica, drugi ne mogu da ne primete činjenicu da je veliki broj uglavnom mlađih ljudi fokusiran na snimanje, bez želje da prekinu tuču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading