NASTAVLJA SE SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Učitelj glume stigao u Viši sud - spreman da odgovara na pitanja devojaka koje su ga optužile za silovanje (FOTO)

Autor:

Hronika

20.12.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Mika Aleksić stigao je ispred sudnice Višeg suda u Beogradu, a kao podrška prijatelju tu je i Dule Savić.

NASTAVLJA SE SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Učitelj glume stigao u Viši sud - spreman da odgovara na pitanja devojaka koje su ga optužile za silovanje (FOTO)

Foto: Adelarda Popović

Miroslav Mika Aleksić sa advokatom

Suđenje reditelju i učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica svog dramskog studija "Stvar srca", nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu ispitivanjem oštećenih. Prve dve devojke koje će dati iskaz biće Nikolina Vukićević i Miljana Ćosić, koje su Aleksića optužile za nedozvoljene polne radnje.

One su poslednje i prijavile Aleksića i na kraju su optužnice.

Kad je počeo iznošenje svoje odbrane, optuženi je upravo krenuo od njih i njihovih optužbi, a na kraju se izjasnio o optužbama javnosti najpoznatijih devojaka glumica Ive Ilinčić i Milene Radulović, koje su ga i prve prijavile za silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Miroslav Mika Aleksić stigao je ispred sudnice Višeg suda u Beogradu i spreman je da odgovara na pitanja devojaka koje su ga optuzile za silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Ispred sudnice su poslednje pripreme za suđenje, te Aleksić razgovara sa jednim advokatom, a njegova suruga Biljana Mašić sa drugim.

Poznati fudbalski stručnjak Dušan Dule Savić opet je došao da podrži prijatelja u nameri da dokaže da je nevin.

Foto: Adelarda Popović

Dule Savić pruža podršku prijatelju Miki Aleksiću

 

U sudskom procesu do sada se završila prva faza u kojoj je Aleksić negirao da je počinio sva ta krivična dela i na svim ročištima, počevši od 2. februara ove godine, detaljno iznosio svoju odbranu i osvrtao se na konkretne navode i optužbe svake devojke pojedinačno.

Na poslednjem pretresu, krajem novembra, odbio je da odgovara na pitanja punomoćnika, jer smatra da je to sve jedan tim, koji mu je namestio celu aferu i koji je protiv njega vodio ozbiljnu kampanju u javnosti. Sud i tužilaštvo tada nisu imali pitanja za njega.

Saslušanjem oštećenih devojaka sada kreće nova faza postupka, koja će trajati najmanje tri ročišta, a onda će biti saslušavani veštaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading