DRAMATIČNA POTERA U SOMBORU! Bežao od policije jer je u autu krio NJEGA!

Autor:

Hronika

19.12.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, krivična prijava biće podneta nadležnom tužilaštvu u redovnom postupku!

DRAMATIČNA POTERA U SOMBORU! Bežao od policije jer je u autu krio NJEGA!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Mladić (23) iz Sombora uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao kuću i iz nje izneo zlatan nakit i 15.000 evra, sa njim su privedeni vozač i suvozač "mercedesa" kojim su pokušali da pobegnu policijskoj poteri.

Naime, pripadnici Policijske uprave u Somboru pronašli su mladića iz Sombora osumnjičenog za tešku krađu za kojim je bila raspisana potraga, zbog sumnje da je 7. decembra ove godine iz porodične kuće u Somboru!

Policija je takođe privela i odredili zadržavanje do 12 sati vozaču (20) "mercedesa", koji se sinoć nije zaustavio kada ga je policija zaustavljala, a u kojem je osumnjičeni bio putnik.

- Vozač mercedesa je, i pored naredbe policijskih službenika, nastavio da vozi velikom brzinom gradskim ulicama, prošao više puta na crveno svetlo na semaforima i obilazio policijska vozila. Takođe prilikom bekstva na putu ka Bezdanu, prelazio je u kolovoznu traku namenjenu za saobraćaj vozila iz suprotnog smera, dok nije zaustavljen tako što mu je policijsko vozilo preprečilo put - saopštila je policija.

Prema navodima u saopštenju iz zaustavljenog "mercedesa" je prvi izašao suvozač (35) koji je fizički nasrnuo na policijskog službenika.

- Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku - navodi se u saopštenju. 

Mladić koji je upravljao vozilom, po isteku zadržavanja, priveden je u Prekršajni sud u Somboru zbog nasilničke vožnje, vožnje bez izdate vozačke dozvole, odbijanja da se podvrgne utvrđivanju prisustva alkohola i psihoaktivnih supstanci u organizmu i drugih prekršaja.

- Sudija mu je izrekao kaznu zatvora od 30 dana i novčanu kaznu u iznosu od 300.000 dinara. Кada je vozilo zaustavljeno, policija je u njemu zatekla dvadesettrogodišnjaka, koji se sumnjiči da je 7. decembra ove godine iz porodične kuće u Somboru ukrao zlatni nakit i 15.000 evra i za kojim je bila raspisana potraga - saopšteno je u PU Sombor.

Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, krivična prijava biće podneta nadležnom tužilaštvu u redovnom postupku, a biće podneta i prijava zbog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji jer je kod mladića pronađen nož.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading