BURNA NOĆ U BEOGRADU: Petoro povređenih u dve saobraćajke!

Autor: Tanjug

Hronika

28.01.2018

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno pet osoba lakše povređeno, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: Tanjug
Hitna imala pune ruke posla u subotu uveče

Prema njenim rečima, u 00:09 sati na uglu ulica Vojislava Ilića i Rimske povređena su dva muškarca od 22 i 24 godine starosti, kao i 22-godišnja ženska osoba, i svi su sa lakšim povredama prevezeni u Urgentni centar.

U 01:09 sati na Brankovom mostu u smeru ka Novom Beogradu lakše povrede su zadobila dva muškarca stara oko 30 godina, nakon čega su, takođe, prebačeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala povećan broj intervencija nego što je uobičajeno - 122 ukupno, od kojih 16 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se za pomoć javljali astmatičari, srčani, pacijenti sa bolom u grudima i hipertonicari, navela je Macura.

Kako je dodala, juče je zabeležena 141 intervencija Hitne pomoći među kojima 30 na javnom mestu, a dogodile su se i dve saobraćajne nezgode, u kojima nije bilo teških povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading