"KOJA STOKA MOŽE OVO DA URADI?!" Jezive reči čuvenog boksera nakon pogibije devojčice u Novom Pazaru - ne bih se tako ponašao ni prema paščetu!

Autor:

Hronika

15.12.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni bokser Muamer Hukić je postaavio status na Fejsbuku koji je potresao dodatno građane Novog Pazara, a evo na šta se posebno osvrnuo.

"KOJA STOKA MOŽE OVO DA URADI?!" Jezive reči čuvenog boksera nakon pogibije devojčice u Novom Pazaru - ne bih se tako ponašao ni prema paščetu!

Foto: Facebook, Instagram/muamer_hukic

Muamer Hukić o smrti Melise Zećović

Muamer Hukić, čuveni bokser postavio je potresan status na svom Fejsbuk profilu nakon smrti devojčice Melise Zećović (15) koju je jedan vozač usmrtio, a drugi prešao preko njenog tela i pobegao. 

- Velika tragedija se desila u Novom Pazaru. 15-godinjšnja devojčica poginula je juče u saobraćajnoj nesreće. Porodici devojčice da im Bog dade strpljenja Sabr u ovom teškom momentu života - naveo je Hukić i dodao:

- Nažalost, ovo može svakom da se desi i vozač ovo nije sigurno namerno uradio. Da Bog nas svija sačuva od teškog iskušenja! Ali šta nikako nemogu da razumem, koja je ova stoka, koja prolazi s Autom i vidi dete opruzeno, krvavo povrijeđeno na ulicu i niko da stane. Povređeno pašče da vidi čovek na ulicu, treba da stane i da pomogne barem moralno. A kamoli detetu… Koja je to stoka. Sram i bilo. Moralna hrabrost = je ispod nule žalosno.

Foto: Društvene mreže

Melisa Zećović

Da podsetimo, jeziva nesreća se dogodila u ponedeljak oko 6 sati ujutru kada je na pešačkom prelazu, stradala petnaestogodišnja devojčica koja je tog jutra krenula u školu.

Novopazarska policija saopštila je da su privedena dvojica vozača osumnjičenih da su učestvovali u saobraćajnoj nesreći. Petnaestogodišnja devojčica podlegla je povredama na licu mesta.

U selu Draževiće, na Pešteru, dan kasnije je sahranjena tragično nastradala devojčica Melisa Zećović. Iza nje su ostali otac, majka i brat.

Kako smo ranije pisali, devojčicu je na pešačkom prelazu udario sedamnaestogodišnji mladić koji je upravljao golfom sa probnom vozačkom dozvolom. On se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Republika

Foto: Društvene mreže

Otac poginule Melise Zećović

Novopazarska policija je saopštila je da je priveden i S. Ć. (58) iz ovog grada, osumnjičen da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

S. Ć. je, kako se sumnja, nakon što je vozač golfa udario devojčicu, kombi vozilom prešao preko tela i napustio lice mesta, saopštila je policija. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Deonica na kojoj se dogodila ova nesreća poznata je kao rizična, tvrde meštani.

- Ovo nije prvi slučaj. Ovo je veoma rizična deonica. Brzo se vozi ovde, a ovim putem prolaze deca koja idu u školu. Ovo nije auto-put, ovo je naselje - kažu meštani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading