BABA KRILA ARSENAL ORUŽJA U KUĆI! Policija ostala u šoku - u domu starice pronašli sve: Od automatske puške do serije karabina!

Autor:

Hronika

15.12.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaplenjen je kompletan arsenal oružja, a B. D. je privedena nadležnim organima u Negotinu

BABA KRILA ARSENAL ORUŽJA U KUĆI! Policija ostala u šoku - u domu starice pronašli sve: Od automatske puške do serije karabina!

Foto: Shutterstock, Profimedia

Uhapšena starica

Više javno tužilaštvo u Negotinu odredilo je zadržavanje B. D. (72) iz mesta Bukovče kod Negotina zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom kuće osumnjičene pronađen je karabin marke "Remington" sa optičkim nišanom,  revolver NN marke i kalibra, lovačka puška - bokerica, Browning, karabin sa oznakom MOD 98, lovačka puška bokerica, marke IŽ, model 27EM-M, lovački karabin marke "Jagerbruckse", automatska puška M-70 sa optičkim nišanom i dva prazna okvira, pištolj "Automag III", pištolj marke "SIG", sa dva okvira, pištolj marke " Pietro Berreta", sa dva okvira, pištolj NN marke i kalibra, više delova prigušivača za vatreno oružje i 2.306 komada municije različitih kalibara.

Nakon pretresa, zaplenjen je kompletan arsenal oružja, a B. D. je privedena nadležnim organima.

Ovo nije prvi puta da policija hapsi staricu zbog nelegalnih radni, a svi još  pamtimo slučaj iz Zemuna kada je baka u šumi pronađena sa narkoticima.

Policija je u šumi u Zemunu 15.npvembra zatekla staricu koja je pored sebe imala digitalnu vagicu i skoro pola kilograma bele materije nalik na drogu.

Interventni tim policije odveo je odmah V. N. (78) u policijsku stanicu u Zemunu.

Policija je u šumi, u zemunskom naselju Galenika, zatekla V. N, koja je pored sebe imala digitalnu vagicu, a pored nje se nalazilo više različitih kesica.

U kesicama se, prema proceni, nalazilo oko 400 grama praškaste materije bele boje, nalik na opojnu drogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading