SKINUO NANOGICU I STAVIO JE NA PSA! Uhapšen napadač koji je pretukao sina bivšeg predsednika Jugoslavije

Autor:

Hronika

14.12.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci iz PS Novi Beogad u konsultaciji sa zamenikom Trećeg OJT uhapsili su i odredili zadržavanje do 48 časova Dejanu Vuksanoviću (29) zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ometanje pravde i krivično delo Uništenje i oštećenje tuđe stvari.

SKINUO NANOGICU I STAVIO JE NA PSA! Uhapšen napadač koji je pretukao sina bivšeg predsednika Jugoslavije

Foto: Republika

Dejan Vuksanović je zbog prebijanja Darka Lilića, sina nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića, krajem oktobra osuđen na 12 meseci kućnog zatvora uz nanogicu, na osnovu sklopljenog sporazuma o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC, Printscreen

Zoran i Darko Lilić

 

Međutim, Vuksanović je skinuo tzv. nanogicu, okačio je na svog psa, koji je bio u stanu, a on se šetao po gradu, piše Blic.

Vuksanović ce biti priveden na saslušanje u Treće OJT 15. decembra zbog dva nova krivična dela. Sudija za prethodni postupak i poverenik iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija odlučiće da li će mera kućnog zatvora biti preinačena u regularan zatvor.

Kamere zabeležile prebijanje

Podsetimo, Darko Lilić je  prebijen ispred kule Vest 65 u Beogradu, nakon čega je sam otišao u bolnicu. On je policiji tvrdio "da ne poznaje napadače" niti zna razlog napada. Policiju je pozvao radnik obezbeđenja kule, koji je rekao da poseduje snimak tuče, a koji se kasnije pojavio i u javnosti.

Lilić je na saslušanju u tužilaštvu izjavio da se ne seća samog događaja niti kako je napadnut, ali da je kasnije na snimku prepoznao Dejana Vuksanovića, za kog je rekao da mu je komšija.

Vuksanović nije želeo da otkriva razloge sukoba. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading