SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Sudar dva automobila i kamiona - jedna osoba povređena!

Autor:

Hronika

12.12.2022

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nesreći je povređen vozač "BMW" koji je u svesnom stanju sanitetskim vozilom prevežen u Opštu bolnicu "Studenica".

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Sudar dva automobila i kamiona - jedna osoba povređena!

Foto: RINA

Policija na terenu

Jedna osoba povređena je u sudaru dva putnička automobila i kamiona koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio oko 16 i 30 časova u selu Cvetke na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo - Preljina.

Kako se pretpostavlja, saobraćajna nesreća se dogodila kada je "BMW", novopazaraske registracije, krećući se prema Preljini sustigao i zatim iz nepoznatog razloga udario u "fijat" kraljevačke registracije koji se kretao u istom smeru, prenose Novosti.

Nakon snažnog udarca, "BMW" se odbio i potom zakucao u kamion beogradske registracije koji je levom kolovoznom trakom dolazio iz suprotnog pravca.

Ovom prilikom povređen je vozač "BMW" koji je u svesnom stanju sanitetskim vozilom prevežen u Opštu bolnicu "Studenica" gde je zbrinut i, kako se saznaje, nije životno ugrožen.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj magistralnoj deonoci bio potpuno obustavaljen, pa su se iz oba pravca formirale dugačke kolone vozila.

Ovo je samo jedna u nizu saobraćajnih nesreća koje su se dogodile danas na putevima Srbije, a najstrašnija je ona u Zemunu.

Da podsetimo, pešak Z.E. (55) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Zemunu.

Nesreća se dogodila oko 9.00 sati u Ulici Cara Dušana, kada je automobil marke "pežo" izleteo van kolovoza i udario u drvo, a zatim se odbio i udario pešaka na trotoaru.

"Pežo" je vozio N. R. (27), za koga je utvrđeno je da nema vozačku dozvolu.

Povređeni pešak je prebačen u KBC Zemun, gde su konstatovane politraume, prelom oba ručna zgloba, višestruki prelom nogu, grudnog koša i krvarenje u stomaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading