OVO JE ŽENA KOJA JE POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI KOD JAGODINE: Tamara je bila političarka u Paraćinu - za nju je ovo bio važan dan!

Autor:

Hronika

11.12.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Tamare M. su se oprostili njeni prijatelji9 iz stranke iz Paraćina.

OVO JE ŽENA KOJA JE POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI KOD JAGODINE: Tamara je bila političarka u Paraćinu - za nju je ovo bio važan dan!

Foto: facebook.com

Tamara M. poginula kod Jagodine

Mladić Bogdan A. (28) i žena koja je bila na mestu suvozača Tamara M. (46) iz Paraćina, poginuli su jutros u teškoj saobraćajnoj nezgodi u naselju Trnava kod Jagodine.

Do nesreće je došlo kada je automobil marke "škoda" sleteo sa puta i udario u betonski stub.

Nakon tragedije, od Tamare su se oprostili njeni prijatelji, ali i stranka POKS čiji je član bila.

- Obaveštavamo javnost, a pre svega naše saborce, članove i simpatizere, da nas je iznenada napustila naša Tamara. Tamaru je krasio nepokolebljiv duh i kreativnost u razmišljanju, bila je dobar čovek, odličan prijatelj i veran saborac, te je ovo težak gubitak za naš odbor, ali i za Paraćin u celini, s obzirom koliko je Tamara mogla da doprinese. Nastradala je u saobraćajnoj nesreći na dan kada je trebalo da bude izabrana za potpredsednicu Foruma Žena POKS Paraćin, kao opredeljeni monarhista - navodi sa u postu na Fejsbuku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, od siline udarca Bogdan koji je i upravljao vozilom izleteo je iz automobila i pronađen je na oko 60 metara od vozila.

Prema pisanju medija, vozač se pre nesreće nije zaustavio na znak policajaca koji ga je zaustavljao i utvrđeno je da je nakon toga sleteo sa kolovoza.

Bogdan nije koristio zaštitni pojas, a navodno je ranije sankcionisan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na mestu nesreće pored policije i Hitne pomoći bili su i vatrogasci koji su iz uništenog automobila izvukli tela nastradalog mladića i žene.

- Pretpostavlja se da je neprilagođena brzina uzrok nesreće. Automobil je od siline udarca potpuno uništen - rekao je sagovornik.

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo. Telo nastradalog vozača prevezeno je na obdukciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading