OVO SU FOTOGRAFIJE MUČKI UBIJENOG SINA JAKOVLJEVIĆA! Monstrum usmrtio dete, ženu brutalno pretukao! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.12.2022

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jezivog događaja u kome je nakon svađe Dejan J. usmrtio sina (23) osvanule su fotografije tragično nastradalog mladića!

OVO SU FOTOGRAFIJE MUČKI UBIJENOG SINA JAKOVLJEVIĆA! Monstrum usmrtio dete, ženu brutalno pretukao! (FOTO)

Foto: FACEBOOK

Na društvenoj mreži Fejsbuk Dejan J. je vrlo aktivan, te stalno kači porodične slike.

Dejan J. (50) iz Subotice koji je sinoć nakon svađe nožem usmrtio sina (23) pa potom napao suprugu i zadao joj više udaraca u glavu i telo, kako se nezvanično saznaje, radi u Upravi carine.

Na fotografijama do kojih smo došli u prvom planu su njegova supruga i ubijeni sin:

Republika

Foto: FACEBOOK

Ubijeni sin Dejana Jakovljevića

Po fotografijama koje kači, možemo se nezvanično naslutiti da se radi o ocu troje dece i to dva dečaka i jedne devojčice.

Republika

Foto: FACEBOOK

M. Jakovljević

Kako je objavljeno na njegovom profilu, Dejan J. je pohađao Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu.

Zločin se dogodio sinoć posle svađe između oca i sina, u kući u kojoj su živeli. Posle svađe, otac je žestokim udarcima nožem nasrnuo na sina, a mladić je od povreda preminuo.

Supruga je, kako nezvanično saznajemo pokušala da pomogne sinu, ali je pomahnitali suprug tada i njoj naneo udarce po glavi. Žena je uhvatila trenutak da pozove policiju.

Podsetimo, u porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici u Subotici otac D. J. (50) je ubio sina M. J. (23), a supruzi je naneo fizičke povrede. Ubistvo se dogodilo sinoć nakon svađe, posle čega je usledio nasilni obračun oca sa članovima porodice.

Majka je pozvala policiju, a osumnjičeni je uhapšen u porodičnoj kući. Više javno tužilaštvo u Subotici je osumnjičenom odredilo zadržavanje od 48 sati i tom roku treba da bude saslušan.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading