IZULI SU MU PATIKE, UZELI TELEFON I TUKLI GA! Oglasio se otac maltretiranog dečaka u školi na Zvezdari: Ko zna šta bi bilo da nisu naišle TETKICE!

Autor:

Hronika

09.12.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Momci koji su tukli mog sina završili su školu prošle ili pretprošle godine, rekao je otac dečaka koji je pretrpeo nasilje u školi na Zvezdari.

IZULI SU MU PATIKE, UZELI TELEFON I TUKLI GA! Oglasio se otac maltretiranog dečaka u školi na Zvezdari: Ko zna šta bi bilo da nisu naišle TETKICE!

Foto: ST-N. Pančić

- Ušli su u školu pod izgovorom da traže svoju bivšu nastavnicu, a zapravo su tražili mog sina - počinje priču za Telegraf I.D., otac dečaka D.D. (11) koga su dvojica starijih momaka pretukla u OŠ "Despot Stefan Lazarević" na Zvezdari.

Najveći šok mu je, dodaje, kako su oni tek tako mogli da uđu u školu i naprave haos.

Da li to znači da bilo ko sa ulice može da uđe u školu i napadne bilo kog učenika - pita se zabrinuti otac.

Foto: shutterstock

Vršnjačko nasilje

Njegovog sina su prvo pretresali, tražili da izuje patike i uzeli mu telefon.

- Onda su ga odveli u toalet, udarali mu šamare i terali ga da broji pločice. Nastavili su da ga vuku i maltretiraju i u drugim prostorijama škole. Da tetkica nije naišla i brzo pozvala direktorku, ko zna šta bi bilo - kaže on.

Kako dodaje, protiv počinilaca su podneli krivične prijave, a policija će utvrditi detalje.

- Ne osećamo da su nam deca u školi bezbedna. Ujutru ih tamo ostavimo, a do večeri ne možemo da budemo sigurni da im se ništa loše neće dogoditi. To nije normalno. Ako postoji neki protokol, očigledno je pogrešan i treba da se menja - poručuje on.

Foto: shutterstock

Vršnjačko nasilje

Podsetimo, incident se dogodio za vreme velikog odmora kada su učenici koji su zavrsili ovu školu V.S. (15) i A.L. (15) ušli u školu i učenika i odveli ga u toalet gde su ga udarali rukama po glavi i terali da broji pločice.

Posle toga odveli su ga u fiskulturnu salu gde su nastavili da ga udaraju, nakon čega su se udaljili.

Foto: shutterstock

Vršnjačko nasilje

Kod povređenog dečaka konstatovane su lake telesne povrede.

O svemu ovome obaveštena je školska uprava kao i policija. Kako saznajemo škola poseduje video nadzor, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading