Uhapšeno troje Nišlija zbog paljenja vozila

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

27.01.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministrastva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su S.S. (22), A.Ž.(22) i N.S.(27), svi iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti.

RepublikaFoto: ST/Ž.M.
Paljenja učestala u Nišu

Sumnja se da je N.S. 31. jula 2017.godine pokušao da zapali vozilo marke "škoda oktavia", niških registarskih oznaka, koje je polio benzinom, ali ga nije zapalio, a potom je angažovao S.S. i A.Ž. da zapale navedeno vozilo, što su oni i učinili 5. septembra 2017. godine tako što su prednju haubu vozila polili benzinom i zapalili šibicom.

Vozilo je vlasništvo Ministarstva unutrašnjih poslova, saopšteno je iz MUP-a. 


N.S. se takođe sumnjiči da je 28. juna 2017.godine u Nišu zapalio vozilo marke "mercedes", beogradskih registarskih oznaka, vlasništvo jednog Nišlije, koje je izgorelo u prednjem delu. 

Usled požara oštećeno je i vozilo marke "pežo", niških registarskih oznaka, koje je bilo parkirano pored "mercedesa", navodi se u saopštenju. 

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading