EPILOG STRAVIČNOG NASILJA NA PIJACI NA KARABURMI: Muškarac brutalno pretukao ženu, a ovo su KAZNE za učesnike TUČE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.12.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo nasilje nad ženom dogodilo se na jednoj beogradskoj pijaci kad je na prodavačicu robe nasrnuo stariji muškarac koji tu takođe radi.

EPILOG STRAVIČNOG NASILJA NA PIJACI NA KARABURMI: Muškarac brutalno pretukao ženu, a ovo su KAZNE za učesnike TUČE! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/Stop nasilju

Udarao ju je pesnicama po glavi, davio je i gurnuo na tezgu, a ona je od siline udarca povredila kičmu, tvrdi za Kurir sin pretučene žene.

Kako taj list nezvanično saznaje od izvora upoznatog sa slučajem, u incidentu na pijaci u Beogradu nema elemenata krivičnog dela.

- Oba aktera tuče su dobile prekršajne prijave jer su oboje učestvovali u tuči - kaže naš izvor.

Ovaj nemio incident dogodio se u subotu ujutru a ceo napad zabeležile su nadzorne kamere te je na društvenim mrežama osvanuo jeziv snimak. Na snimku se vidi kako je nasilnik gurnuo prodavačicu na obližnju tezgu i počeo da je udara.

U pomoć je nesrećnoj ženi pritekao samo jedan muškarac, dok su dvojica stajala u njihovoj blizini i s vremena vreme se okretali da vide šta se dešava. Kako se vidi na snimku, siledžiju je zatim udaljio drugi muškarac, nakon čega se on zaputio ka njenoj tezgi, gde je šutirao kutije i proizvode koji su se tu našli.

 

 

Osuda na mrežama

- Nasilnik prebija stariju ženu dok ostali gledaju, samo jedan čovek prilazi da pomogne. Ko od nadležnih je bio da privede ovog nasilnika, žena poseduje izveštaj lekara specijaliste o povredama, udarci se jasno vide na snimku. Hitno tražimo da se uhapsi počinilac i kazni odgovarajućom kaznom. Delite ovu sramotu da vide svi i da se počinilac sankcioniše - piše u objavi snimka na Instagram stranici "Stop nasilju".

Sin povređene žene kaže za naš list da hitno treba sprečiti siledžije da rade na javnim mestima.

- Majka je u subotu ujutru u ranim jutarnjim časovima otišla na pijacu i tamo je pretučena od strane siledžije. Oko sedam časova je bila na pijaci, a pola sata kasnije je već došla prva mušterija. Ovo monstruozno nasilje se dogodilo oko osam časova. Tu pored nje su bila njena kolica s robom, koja su smetala drugom čoveku koji prodaje. On je gurnuo ta kolica, koja su udarila i mušteriju. Smetala su mu očigledno i hteo je da ih pomeri. Onda se iz čista mira zaleteo na moju majku - tvrdi zabrinuti sin i dodaje:

- Počeo je krvnički da je davi i udara pesnicama u glavu, čak ju je gurnuo toliko jako da je ona od siline udarca pala na tezgu.

Lekarski nalaz

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Snimak pretučene žene

 

Sin nesrećne žene navodi i da ostali kupci i prodavci nisu reagovali, osim jednog čoveka. - Moja majka je i juče bila kod lekara na daljim snimanjima. Da li je moguće da živimo u vremenu gde pošten čovek ne može da zaradi svoje parče hleba bez toga da bude ugrožen. Kad udari jednu ženu na pijaci pred narodom, ko zna šta radi tek svojoj ženi i deci kad je kod kuće - pita zabrinuti sin i dodaje da je i na društvenim mrežama objavio fotografije na kojima se vide povrede koje je njegova majka zadobila.

Po izveštaju lekara, ona ima povrede glave, vrata, ograničeni spazam i preživela je stres. Takođe, žena se žalila na bolove u regiji kičme, a druge ortopedske povrede je negirala.

- Bol na perkusiju nad spinozusima C kičme, pokreti vrata, ograničeni spazam PVM, navodi parestazije ruke - stoji u izveštaju lekara objavljenom na društvenim mrežama.

Prvo OJT

Policija pribavlja dokaze

Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Beogradu kažu za Kurir da je nadležnoj policijskoj upravi naloženo da u vezi sa opisanim događajem uzme izjave od učesnika, kao i od očevidaca, da se pribavi snimak video-nadzora s pijace i izveštaj lekara o nastalim povredama:

- Nakon što nadležna policijska uprava pribavi sve neophodne dokaze, naloženo je da se tužilaštvu dostavi detaljan izveštaj na razmatranje, odnosno radi provera da li se u radnjama učesnika stiču obeležja krivičnog dela, a o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading