"ČESTITAM, BOJOVIĆU, ŠTO SI MI UBIO BRATA"! Ovako je ubica Nikole Bojovića prozvao Luku iz sudnice! BRAĆA ŽRTVE KRVNE OSVETE!

Autor:

Hronika

04.12.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Brat Luke Bojovića, Nikola, ubijen je u aprilu 2013. godine, a pretpostavlja se da je razlog ove likvidacije bio rat koji je Luka Bojović vodio sa crnogorskom porodicom Šaranović.

"ČESTITAM, BOJOVIĆU, ŠTO SI MI UBIO BRATA"! Ovako je ubica Nikole Bojovića prozvao Luku iz sudnice! BRAĆA ŽRTVE KRVNE OSVETE!

Foto: YouTube/Printscreen

U tom ratu, osveta je išla za osvetom, a direktni izvršilac Nikolinog ubistva, Saša Cvetanović zvani Pitbul iz zatvora je optužio Luku da je iz osvete ubio njegovog rođenog brata Jugoslava!

Nikola je, prema mišljenju porodice Šaranović i drugih Lukinih suparnika, ubijen u ime osvete za ubistvo Branislava Šaranovića, pa je Cvetanović takođe optužio Bojovića da je ubio i njegovog brata.

- Bojovića su Šaranovići najpre povezali sa nestankom mladića, sina njihovog prijatelja iz Crne Gore, a onda i ubistvom Branislava Šaranovića koje je usledilo, iako ove tvrnje nikada nisu dokazivane. Međutim, Slobodan Šaranović tada se zakleo da će osvetiti brata i pozvao na krvnu osvetu - podseća sagovornik Kurira.

On je javno raspisao oglas da će onom ko mu otkrije informaciju o ubici njegovog brata platiti pozamašnu sumu. Nije žalio novac da bi ispunio svoju osvetu u krvi, pa je tako za informaciju o ubici svoga brata nudio čak milion evra.

Foto: MUP Srbije

Saša Cvetanocić Pitbul

 

- Luki Bojoviću, za koga je čvrsto verovao da je naručio ubistvo njegovog rođenog brata, vratio je po starom crnogorskom običajnom pravu - krvnom osvetom, kakako se sumnja, i naručio ubistvo njegovog rođenog brata, za šta je angažovao Sašu Cvetanovića zvanog Pitbul - dodaje naš sagovornik.

Pitbul je za Nikolino ubistvo pravosnažno osuđen na 35 godina zatvora, a tokom suđenja je ostao bez brata Jugoslava koji je 27. septembra 2017. ubijen u Vranju. Nekoliko dana kasnije, Cvetanović se za sudskom govornicom obratio Bojoviću:

Čestitam, Luka Bojoviću, što si mi ubio brata!

Podsetimo, Luka Bojović je u sredu deportovan iz Španije gde je 10 godina izdržavao kaznu zatvora zbog držanja ogromne količine novca i oružja. On se vratio u Srbiju gde je slobodan građanin i ne tereti se ni za jedno krivično delo.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading