OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM BRUTALNOG NASILJA NA KARABURMI: U toku pribavljanje dokaza i snimaka kamera za video-nadzor!

Autor:

Hronika

04.12.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se u vezi sa incidentom na pijaci Karaburma koji se desilo u ranim jutarnjim časovima.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM BRUTALNOG NASILJA NA KARABURMI: U toku pribavljanje dokaza i snimaka kamera za video-nadzor!

Foto: Printscreen/Instagram/Stop Nasilju

U vezi događaja koji se dogodio jutros u  08.10 časova u Beogradu na adresi Salvadora Aljendea i Pere Cetkovića ( pijaca Karaburma ) postupano je po prijavi i utvrđeno da su učesnici događaja C.S. (1962) i T.M (1974) koji su nakon verbalne rasprave zadali udarce jedno drugom, kojom prilikom je C.S. zadobila za sada lake telesne povrede.

Policajci iz policijske stanice Palilula odmah su reagovali po prijemu poziva da je došlo da narušavanja javnog reda i mira na pijaci “Karaburma”. Patrola je na licu mesta zatekla učesnike događaja, muškarca M. T. (48) i ženu S. M. (60), koja je zadobila lake telesne povrede. O slučaju je obavešteno Prvo OJT u Beogradu.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu  je naložilo nadležnoj policijskoj upravi da u vezi napred opisanog događaja uzme izjave od učesnika kao i od očevidaca, da se pribavi video nadzor sa pijace, kao i da se pribavi izveštaj lekara o nastalim povredama

Nakon što nadležna policijska uprava pribavi sve neophodne dokaze naloženo je da se tužilaštvu dostavi detaljan izveštaj na razmatranje, odnosno radi provera da li se u radnjama učesnika stiču obeležja krivičnog dela, a o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading