OVO JE ŽENA PRETUČENA NA PIJACI NA KARABURMI! Mora da nosi kragnu, a evo šta piše u lekarskom izveštaju! (FOTO)

Autor:

Hronika

04.12.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak nasilja objavljen je na društvenim mrežama.

OVO JE ŽENA PRETUČENA NA PIJACI NA KARABURMI! Mora da nosi kragnu, a evo šta piše u lekarskom izveštaju! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/Stop Nasilju

Nasilje nad ženama je postala svakodnevna pojava, što potvrđuje i snimak sa Karaburme, gde je juče na pijaci pretučena starija žena. Na instargramu je objavljena njena slika, ženi je stavljena kragna a objavljen je ceo izveštaj lekara. 

Snimak kako je nasilnik udara i nalazi od lekara, objavila je IG stranica Stop nasilju.

 

 

Žena je radila na pijaci, a onda joj je prišao stariji čovek koji ju je besomučno tukao, udarao svuda po telu, dok su ostali ljudi koji su bili tu, ostali nemi. Nemoćnoj ženi niko nije pomogao, već je sama morala da se brani od nasilnika.

Žena je nakon incidenta posetila lekara, a po izveštaju koji je dobila ima povrede glave, vrata, ograničeni spazam i naravno stres koji je preživela.

U zvaničnom lekarskom izveštaju stoji da je žena žena navela da je povređena od strane poznatog lica. Žali se na bolove u regiji kičme, druge ortopedske povrede negira. Bol na peruksiju nad spinozusima C kičme, pokreti vrata, ograničeni spazam PVM, navodi perestazije ruke. Pulsevi palpabilni distalno. Od ranije parazliza n.peroneusa desbe ruke, hoda sa štakama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

06.12.2022 16:46

Hajde dođite na pijacu da uzmete izjavu od tog nasilnika, gospođa je samo prećutala da je ona prva napala čoveka tj udarila ga šamarčinom, a pre toga mu prosula kofu sira... Veoma bahata žena