UBICA TRUDNICE IZ PRIŠTINE IZVRŠIO SAMOUBISTVO ISPRED POLICIJSKE STANICE: Monstrum izrešetao ŽENU PRED POROĐAJEM u dvorištu klinike

Autor:

Hronika

02.12.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Dželjal Svećlja saopštio je da je ubicu trudnice Sokola Halilija danas locirala policija, a da je on potom izvršio samoubistvo, javlju prištinski mediji.

UBICA TRUDNICE IZ PRIŠTINE IZVRŠIO SAMOUBISTVO ISPRED POLICIJSKE STANICE: Monstrum izrešetao ŽENU PRED POROĐAJEM u dvorištu klinike

Foto: printskrin/facebook

- Nakon intenzivnog rada svih jedinica Kosovske policije, bilo je moguće locirati lokaciju ubice Sokola Halilija. Uprkos pokušaju policijskih zvaničnika da pregovaraju o predaji, on se ubio - napisao je Svećlja, preneli su beogradski mediji.

Podsetimo, Sokol Halili bio je osumnjičen za ubistvo trudne supruge Hamide Magaši ispred klinike za ginekologiju u Prištini.

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri meseca nakon čega su se zbog porodičnog nasilja razdvojili. Tridesetpetogodišnja Hamide živela je u kući svojih roditelja u Lipljanju. Juče je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedelje.

Republika

Foto: printskrin/facebook

Hamide Magaši

Halili je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta pretio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Sestra nastradale Hamide Magaši, koju je bivši muž ubio u dvorištu ginekologije klinike u Prištini, navodi da je ubijena žena trpela porodično nasilje.

- Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori - rekla je sestra Hamide Magaši i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htela da ode kod sestara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading