AKO IH PREPOZNATE, JAVITE SE POLICIJI: Uhapšene tri žene u Beogradu - obijale stanove i krale novac i nakit (FOTO)

Autor:

Hronika

01.12.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je prilikom hapšenja kod ove tri žene pronašla novac i nakit iz stana koji su prethodno obile.

AKO IH PREPOZNATE, JAVITE SE POLICIJI: Uhapšene tri žene u Beogradu - obijale stanove i krale novac i nakit (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su G. B. (22), I. K. (31) i A. I. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile više krivičnih dela teška krađa.

One se sumnjiče da su na teritoriji Beograda, uz pomoć alata obijale brave ulaznih vrata stanova, a potom krale novac i nakit.

Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenih pronašla novac i nakit iz stana koji su prethodno obile, kao i alat.

Sumnja se da ima više oštećenih nego što je do sada utvrđeno.

Policija moli građane ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografija da se jave na broj telefona 011/279-7498 ili najbližoj policijskoj stanici.

Foto: MUP Srbije

Nakit koji je ukraden

Ovo nije prvi put da policija uhapsi žensku bandu zbog obijanja stanova u Beogradu. Svi pamtimo slučaj trudnice i njene drugarice koje su opljačkale devet stanova u opštini Stari grad.

Uhapšene su Samanta N i Zorica J. Jedna od uhapšenih obijačica stanova je bila u petom mesecu trudnoće. Dosadašnji rezultati istrage ukazali suu da su dve žene iz Surčina samostalno radile.

Kod Samante su pronađeni ključ, dva odvijača, 1.350 evra, skupoceni ručni satovi vrednosti oko 15.000 eura, zlatni nakit. Kod Zorice je nakon hapšenja pronađeno 500 evra i 7.000 din. Do sada je potvrđeno da su obile devet stanova i odnele stvari velike vrednosti. Iz jednog od obijenih stanova uzele su 25.000 evra.

Samanta i Zorica su imale specifičan način obijanja stanova. One su, naime, lomile cilindar vrata, a nakon pljačke vraćale su ga na svoje mesto, kako bi prividno izgledalo da je sve u redu. Na rukama su nosile nazuvice. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading