MILJKOVIĆ PRETIO SVEDOKU, PREŠAO PALCEM PREKO GRLA: Atmosfera iz sudnice krajnje neobična - okrivljeni se smeju i "domunđavaju"

Autor:

Hronika

01.12.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jezivo svedočenje Srđana Lalića koji do detalja opisuje zverstva Belivukovog klana, kao da nije ni najmanje dirnulo osumnjičene.

MILJKOVIĆ PRETIO SVEDOKU, PREŠAO PALCEM PREKO GRLA: Atmosfera iz sudnice krajnje neobična - okrivljeni se smeju i "domunđavaju"

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ,republka.rs, E-Stock

U svom boksu osumnjičeni su se smejali kao da ih preterano ne zanima ono što će svedoci okrivljeni reći.

Ipak u jednom trenutku Marko MIljković je pred svima zapretio svedoku okrivljenom.

Naime, kad je sudija pročitala ime svedoka okrivljenog Spasojevića, Miljković je gledao pravo u njega i palcem prelazio preko grla.

Nije se stekao utisak da mu preti ali je to radio. Inače trojica svedoka okrivljenih sve vreme gledaju ka sudiji i advokatima i nijednom se nisu okrenuli ka pripadnicima grupe, kao da ih od njih deli nevidljivi zid, piše Informer.

Naime atmosfera na suđenju u delu gde sede okrivljeni je manje više opuštena. Smeju se, domunđavaju, razgovaraju čak i sa stražarima.

Belivuk je u jednom momentu kada je Lalić govorio o skaju odmahnuo rukom i rekao da prekinu sa tim Skajem.

Braća Budmir zevaju kao da im se spava, dok Miljković sve vreme pomno prati tok svedočenjea za razliku od Belivuka koji gleda u plafon povremeno. 

Kada je advokat Ninić pitao Lalića ko je za njega bio pravi vođa i veći autoritet Belivuk ili Miljković, on i su se smeškali, gladili bradu, kao da im je bilo drago.

Stekao se utisak da su obojica očekivala da Lalić kaže njihovo ime. Smeškali su se ponosno kada je Lalić rekao da je Belivuk harizmatičan, ali da je Miljković lukaviji.

Takođe kada je Lalić govorio da je od klana sve ukupno dobio 10.000 plus 5.000 evra i kg kokaina nastala je opsta graja i smeh među pripadnicima grupe, piše Informer.

Lekar u boksu sa okrivljenima

Dežurni lekar nalazi se u boksu sa okrivljenima. U publici je i nekoliko inspektora u civilu, koji pomno prate suđenje, tu su i novinari... Miljković sedi u prvom redu, Belivuk iza njega, pored njih Marko Budimir, a sa druge strane sede Miloš Budimir, Janković, Đurić... uglavnom niko ne skida poglede sa trojice svedoka okrivljenih, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading