NJIH DESETORICA HAPSE BOJOVIĆA, OPERATIVAC DO DETALJA OPISAO KAKO SE TRGNUO! Rekao je OVO na srpskom (VIDEO)

Autor:

Hronika

30.11.2022

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Bojović je uhapšen 10. februara u Valensiji u Španiji, a jedan španski operativac je opisao kako je izgledalo hapšenje.

NJIH DESETORICA HAPSE BOJOVIĆA, OPERATIVAC DO DETALJA OPISAO KAKO SE TRGNUO! Rekao je OVO na srpskom (VIDEO)

Foto: Profimedia

Luka Bojović (49) se danas vraća u Srbiju nakon desetogodišnjeg izdržavanja zatvorske kazne u Španiji. On danas stiže u Srbiju komercijalnim letom.

Bojović će prilikom sletanja biti u pratnji pripadnika MUP-a Srbije. Jedan španski operativac je opisao kako je izgledalo hapšenje.

- Bilo nas je devet i u prvom trenutku, kada smo im tražili da pokažu lične karte, bili su poprilično mirni. Luka nam je pokazao jedan litvanski pasoš, a ja sam mu rekao: ‘Luka, znamo da si to ti‘. Trgao se na pomen svog imena, rekao je nešto, verovatno na srpskom - izjavio je jedan španski operativac ranije, prenosi Informer.

Zaposleni u restoranu u kojem je Bojović uhapšen su naveli da je Luka bio često njihov gost. Dodali su da je cela akcija hapšenja protekla bez incidenata.

 

 

- Nakon ručka pojeli su voće i kada sam se spremao da im otvorim bocu vina, ušla je specijalna policija. Bilo ih je mnogo i svi su bili pod punom opremom - ispričao je konobar u restoranu u kojem je uhapšen Bojović.

Luku Bojovića država Srbija ne potražuje ni zbog jednog krivičnog dela i on je slobodan čovek što se tiče Srbije.

Sa lisicama na rukama, Bojović je poslao poljubac u policijsku kameru dok su ga sprovodili u službeni automobil koji je bio ispred restorana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading