MLADIĆ JE GREŠKOM NAPADNUT?! Oglasio se vlasnik kuće u kojoj živi prebijeni momak iz Zemuna - našao sam ga svog krvavog (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik kuće u kojoj nesrećni mladić živi sa roditeljima, kaže da je Igor M. verovatno greškom napadnut u Zemunu.

MLADIĆ JE GREŠKOM NAPADNUT?! Oglasio se vlasnik kuće u kojoj živi prebijeni momak iz Zemuna - našao sam ga svog krvavog (FOTO)

Foto: Nemanja Pančić

Trafika ispred koje je napadnut mladić u Zemunu

Igor M. (24) teško je povređen u Zemunu kada su ga sinoć brutalno pretukla četvorica nepoznatih mladića ispred jedne trafike u Ugrinovačkoj ulici.

Kako portal Republika.rs saznaje, mladić je utrčao u ograđeni deo oko trafike da se sakrije, ali su ga pristigla četvorica napadača i brutalno ga pretukla.

Prema svedočenju radnika trafike, mladića su prvo udarali rukama i nogama, a onda i tupim delom sekire.

Saša T., vlasnik kuće u kojoj nesrećni mladić živi sa roditeljima, kaže da je Igor M. verovatno greškom napadnut.

- Živi kod mene već 15 godina, znao bih da je problematičan. Mislim da su ga pobrkali sa nekim - kaže za naš portal stanodavac napadnutog mladića i dodaje:

- Sinoć sam čuo njegove roditelje kako trče kroz dvorište. Rekli su mi da ih je on pozvao telefonom i rekao da je napadnut. Otrčao sam do kioska, a on je ležao na zemlji sav krvav.

- Bio je svestan i rekao nam je da su ga tukli i da im je video samo noge. Hitna je brzo došla i odvezli su ga u Zemunsku bolnicu. Čuo sam da je operisan, a roditelji su i sada sa njim, pa ne znam da li mu se stanje stabilizovalo - opisuje stanodavac.

Naš sagovornik navodi da je Igor M. fin i normalan momak, i da nikada nije bio napadnut. Radi u prodavnici vodovodnih instalacija, a stariji brat mu je hirurg u bolnici na Dedinju.

Kako saznajemo, stravičan napad snimile su sigurnosne kamere kioska, a inspektori kriminalističke policije uzeli su snimke koji će im pomoći u potrazi za odbeglim napadačima.

Službenici MUP i jutros su došli da ispituju zaposlene u trafici, iako je prodavac, koji je bio glavni očevidac, trenutno kod kuće i spava jer je radio do 6 ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading