UHAPŠENI MIGRANTI U SUBOTICI: Dva muškarca pala zbog krijumčarenja ljudi, jedan od njih učestvovao u pucnjavi na Horgošu

Autor:

Hronika

29.11.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na području Subotice uhapšeni su Marokanac i Tunižanin zbog sumnje da su se bavili krijumčarenjem ljudi i drugim krivičnim delima.

UHAPŠENI MIGRANTI U SUBOTICI: Dva muškarca pala zbog krijumčarenja ljudi, jedan od njih učestvovao u pucnjavi na Horgošu

Foto: Republika

Marokanac star 35 godina je prema operativnim saznanjima blizak saradnik vođe marokanske krijumčarske grupe, a za Tunižaninom je bila raspisana potraga zbog sumnje da je učestvovao u prošlonedeljnoj pucnjavi u Horgošu, kada je u međusobnom sukobu migranata ranjeno nekoliko osoba. 

Pretresom napuštenog objekta zemljoradničke zadruge Bačka u kom su boravili osumnjičeni pronađen je veći broj kartica za boravak i oko 9.250 evra.

Akciju su realizovali pripadnici Radne grupe za borbu protiv krijumčarenja i iregularnih migranata koja je formirana po naređenju ministra Unutrašnjih poslova Bratislava Gašića.

Podsetimo, danas je 235 iregularnih migranata zatečeno u improvizovanim kampovima uz granični pojas sa Mađarskom. Svi su organizovano u autobusima prevezeni u prihvatne centre.

Republika

Foto: Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading