LALIĆ OTKRIO DETALJE JOŠ JEDNE OTMICE: Špijunirao je oko stadiona, sipali smo mu kokain!

Autor:

Hronika

29.11.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok-okrivljeni Srđan Lalić otkrio je detalje otmice I.S.

LALIĆ OTKRIO DETALJE JOŠ JEDNE OTMICE: Špijunirao je oko stadiona, sipali smo mu kokain!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Srđan Lalić o Belivuku i Miljkoviću

U toku je suđenje klanu Belivuk-Miljković za sedam ubistva, trgovinu drogom, nezakonito nišenje i držanje oružja, otmicu i silovanje. Svedok-okrivljeni Srđan Lalić nastavlja svoje izlaganje i odgovara na pitanja suda, tužilaštva, odbrane i okrivljenih.

Lalić je vaveo je da je prošli put propustio da govori o otmici I.S. koji je prema optužnici žrtva silovanja.

E ovako, što se tiče te otmice koja se dogodila u avgustu. To je prethodilo ubistvu Mitića, sa Milošem Budimirom sam došao da pogledamo video nadzor i da slikamo stan u Humskoj iz kog smo imali informaciju da nas opservira "škaljarski klan". Bilo je tu dosta ljudi, zatekli smo I. S. u separeu, kada smo došli nije bio vezan, to je bio 9. avgust. Rekli su nam da je špijunirao oko stadiona, da su ga uvukli u bunker, da su ga mlađi navijači već pretukli i da je neko vreme već tu na stadionu - počeo je Lalić izlaganje i priznao da je I. S. nekoliko puta udario po nogama.

Priznao je da je plaćen 1.000 dinara da špijunira, ali nismo mislili da nije kapacitet za to. Bilo je reči o nekom seksualnom zlostavljanju, ali nisam siguran da je bilo toga ili je samo tako bila neka priča. Rekli su da su mu stavili u vodu trećinu grama kokaina, tako da je bio omamljen. Ja sam mu dao 2.000 dinara i sugerisao da ga puste i da dogovore sa njim da to ne prijavi policiji - naveo je Lalić.

Kako je rekao, ispustio je da pomene i da je "smart" koji je bio korišćen prilikom otmice Gorana Veličkovića kasnije presvučen sivim folijama i da ga je video u dvorištu kuće Miljkovićevog prijatelja Pece krajem 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading