JOŠ JEDAN JEZIV SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA! Trećak godinu dana teroriše vršnjaka u Novom Pazaru, škola "NE MOŽE NIŠTA"? (FOTO)

Autor:

Hronika

29.11.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja.

JOŠ JEDAN JEZIV SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA! Trećak godinu dana teroriše vršnjaka u Novom Pazaru, škola "NE MOŽE NIŠTA"? (FOTO)

Foto: pixabay.com

U Novom Pazaru dogodio se novi slučaj vršnjačkog nasilja u Osnovnoj školi "Bratstvo", navodi se na Instagram stranici stop_nasilju1.

Učenik trećeg razreda od prošle godine trpi fizičko i psihičko zlostavljanje od strane učenika istog odeljenja, navodi majka deteta. Dodaje i da je nasilnik poznat kao problematičan.

- Kada god sam se žalila, rekli su da će rešiti. Učiteljica uvek govori da je nemoćna, da detetu ne može ništa. Moje dete nije usamljeni slučaj dešavalo se da udara i šamara i devojčice - navodi se na Instagram nalogu stop_nasilju1.

- 21. septembra ove godine je moje dete bilo opkoljeno sa grupom dečaka (koji su stariji od njega, 6-7 razred po nagovoru dečaka koji maltretira moje dete ). Nakon toga je moje dete došlo modro, izudarano i preplašeno. Učiteljici sam uputila i poruke i poziv. Tada rekla da ću podneti prijavu protiv škole. Oni su tada prebacili dečaka u drugu školu, ali posle dva meseca je taj isti dečak je opet vraćen.-

 

 

Kako navodi majka deteta, nakon radne subote, dete se vratilo natečene ruke i modrih kolena, nakon što su ga je u školi opet napao vršnjak fizički i verbalno. Ona dodaje da njeno dete ima veliki strah da ide na nastavu.

- Ja sam sa suprugom otišla u školu gde je bio prisutan samo pedagog škole, koja je rekla da nije baš upućena, jer je tek došla da radi. Nakon toga sam i njoj rekla da ću podneti prijavu protiv škole jer je vratila dete koje je problematično i koje fizički nasrće na moje dete i vređa ga. Posle toga sam ja zvala direktora škole, koji mi je rekao da dodjem u ponedeljak na razgovor, na koji nisam otišla. Jer sam morala dete da vodim na snimanje ruke i kolena i na razgovor kod psihijatra. Moje dete je u strahu da normalno ide u školu. A i ja kao roditelj kao i cela porodica smo jako potrešeni, kako je moguće da se na nasilje uporno ćuti. Gde samo dobijamo odgovor:"Rešićemo", a ništa se ne dešava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading