TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA KAVČANINA UHAPŠENOG ZA ŠVERC KOKAINA: Vračarac na saslušanju ćutao

Autor:

Hronika

28.11.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvor se traži zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo.

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA KAVČANINA UHAPŠENOG ZA ŠVERC KOKAINA: Vračarac na saslušanju ćutao

Foto: shutterstock

Sudski čekić

Vuk V. koji je kao član organizovane kriminalne grupe osumnjičene za krijumčarenje 115 kg kokaina uhapšen u subotu u Beogradu, na saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal branio se ćutanjem, prenosi Blic.

Kako se saznaje, nakon saslušanja, zamenik tuzioca predložio je sudiji za prethodni postupak da Vuku V. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo.

Republika

Foto: MUP Srbije

Krijumčarenje kokaina

Vuk V. je državljanin Srbije, koji živi u Luksemburgu. Operativni podaci bezbednosnih sluzbi ukazuju da su članovi ove OKG i Nikola Vušovic, vođa kriminalne grupe “Vračarci”, koji je trenutno u bekstvu i Damjan R, pripadnik Kavačkog kriminalnog klana. On je uhapšen u Amsterdamu.

Vuk V. je najbliži saradnik Damjana R. a Vukova sestra je uhapšena u Luksemburgu. Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv OKG, oduzeti su lapotopovi i mobilni telefoni sa kriptovanom komunikacijom koji ce biti veštačeni.

Za osumnjičene Nikolu Vušovića i Luku K. koji su trenutno u bekstvu predloženo je određivanje pritvora. Intezivno se radi na identifikaciji i hapšenju svih članova ove grupe.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading