DEKU IZVUKLI IZ STANA, BAKI NIJE BILO SPASA: Ovo je zgrada u kojoj je starica nastradala u požaru (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije primetile plamen i obavestile vatrogasce.

DEKU IZVUKLI IZ STANA, BAKI NIJE BILO SPASA: Ovo je zgrada u kojoj je starica nastradala u požaru (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

U požaru na Ceraku stradala je baka stara oko 70 godina, a prvi komšija je uleteo u vatru kako bi pokušao da je spasi.

- Komšija sa trećeg sprata prvi je primetio dim na drugom i sišao da viče. Moj sin je potrčao sa njim kod Miloševića. Pomogli su deki da izađe, a baka je bila u drugoj sobi. Pokušavali su da uđu na ta vrata, iako je vatra kuljala po celom stanu. Međutim, shvatili su da je nepokretna komšinica puzala do vrata i pala ispred njih, pa nisu mogli da ih otvore. Onda je požar postao nesnosan i morali su da istrče napolje - priča za Republiku otac mladog heroja.

Mladić je onda dao svoju odeću deki, koji je bio u donjem vešu, i istrčao napolje da pomogne vatrogascima da nađu ulaz u zgradu.

- Vatrogasci su brzo došli i ugasili požar, ali staricu su izvukli tek na kraju. Nije preživela. Bila je strastven pušač, kažu da je tri pakle dnevno pušila. Verovatno je zaspala sa cigarom, mučenica - opisuje naš sagovornik.

Kako dalje pričaju komšije Miloševića, njihov jedini naslednik živi u Holandiji i nedavno im je bio u poseti na dvadesetak dana.

- Uživali su u porodičnim trenucima, jer su uvek razdvojeni, a niko nije ni slutio da će ubrzo doći do tragedije. Tuga božija - kaže jedan stanar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zemunka

27.11.2022 13:40

Zsto smo pobegli iz zgrade. Deset staraca svi puše, poneki na lekovima za depru, a bilo je i alkosa. Neka hvala! Neću da mi gori imovina mukom stečena.