POGLEDAJTE FILMSKU AKCIJU HAPŠENJA U BEOGRADU: Pripadnici UKP opkolili saradnika Kavčana - izvukli ga iz vozila, a onda... (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.11.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetak pripadnika UKP je opkolilo automobil u kojem se nalazio V. V., a zatim je usledilo spektakularno hapšenje.

POGLEDAJTE FILMSKU AKCIJU HAPŠENJA U BEOGRADU: Pripadnici UKP opkolili saradnika Kavčana - izvukli ga iz vozila, a onda... (VIDEO)

Foto: Printscreen MUP Srbije

Hapšenje u Beogradu

Pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su danas u Beogradu V. V. (29), člana kriminalne grupe bliske "kavačkom klanu".

Desetak pripadnika UKP je opkolilo automobil u kojem se nalazio V. V., zatim ga izvuklo iz vozila, oborilo na zemlju i stavilo mu lisice.

Pogledajte kako je izgledala akcija policije:

Uhapšeni u Beogradu je samo jedan od devet osoba koje su se danas našle iza rešetaka u Belgiji (pet), Holandiji (dve) i Luksemburgu (jedna) u sklopu međunarodne akcije Tužilaštva za organizovani kriminal, Bezbednosno- informativne agencije i Ministarstva unutrašnjih poslova PU za grad Beograd.

Akcija je izvedena u koordinaciji sa inostranim partnerskim službama Europolom i Eurodžastom.

Ovom prilikom, u Belgiji je zaplenjeno više od 100 kilograma kokaina čija ulična vrednost iznosi više od 10 miliona evra.

Policija nastavlja sa koordinisanim radom na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi distribucije pomenutog narkotika i na otkrivanju  ostalih članova navedene međunarodne organizovanane kriminalne grupe.

U  ovoj akciji u Holandiji  uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe srpski državljani D.R. (28) i D.P. (48), kod kojih je pronađeno oružje i izvesna količina novca za koju se sumnja da je nastala izvršenjem krivičnih dela, dok su u Belgiji i Luksemburgu uhapšeni takođnje srpski državljani S.K. (36), Đ.D. (32), J.V. (33), jedno NN lice, kao i državljanin BiH S.Đ. (42). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading