UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE PREGAZIO PREDSEDNIKA OPŠTINE PARAĆIN: Policija identifikovala i privela čoveka koji je udario Milićevića na pešačkom prelazu

Autor:

Hronika

26.11.2022

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je identifikovala i privela osobu za koju se osnovano sumnja da je noćas upravljala kombi vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu u kojoj je teške povrede zadobio Vladimir Milićević, saznaje "Kanal M".

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE PREGAZIO PREDSEDNIKA OPŠTINE PARAĆIN: Policija identifikovala i privela čoveka koji je udario Milićevića na pešačkom prelazu

Foto: www.profimedia.rs

Njemu će najverovatnije biti određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a u tom periodu će biti priveden nadležnom tužiocu na saslušanje zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo iz Zakona o bezbednosti saobraćaja kao i nepružanja pomoći povređenom na licu mesta.

Podsećamo, predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević zadobio je teške povrede u saobraćajnoj nezgodi rano jutros. Prema informacijama sa kojima raspolažemo njega je kao pešaka, prilikom prelaska ulice, udarilo vozilo kojim je upravljao muškarac iz Ćuprije.

Povređenom predsedniku Opštine Paraćin Vladimiru Milićeviću, pomoć je ukazana prvo u ćuprijskoj Bolnici, a nakon toga je transportovan u Klinički centar Kragujevac. Kako je potvrđeno, on je sada u stabilnom stanju, prenosi RTV Paraćin.

Pacijent sa višestrukim povredama lica, grudnog koša, trbuha i male karlice, hospitalizovan je u Jedinici intenzivnog lečenja Urgentnog centra UKC Kragujevac. Na prijemu, povređeni je kompletno klinički, laboratorijski i radiografski ispitan i pregledan od strane lekara različitih specijalnosti. Pacijent je trenutno stabilnih vitalnih parametara. U toku su kontrolni i dopunski dijagnostički postupci - rečeno je iz KC Kragujevac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran

26.11.2022 21:20

Danas preci na pesacki je kao da prolazis preko minskog polja.Prelazis i neznas kada ces da pogines.