U BEOGRADU UHAPŠENO 140 MIGRANATA! Svi prevezeni u prihvatne centre!

Autor:

Hronika

25.11.2022

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska akcija bila je aktivna u više gradova u Srbiji.

U BEOGRADU UHAPŠENO 140 MIGRANATA! Svi prevezeni u prihvatne centre!

Foto: ST/N.Mutić

U Beogradu je za 8 sati policija pronašla 140 migranata koji su transportovani u prihvatne centre u Krnjači, Obrenovcu i Preševu.

Posetimo, policija je reagovala nakon sinoćnje pucnjave u Horgošu u kojoj su se sukobile dve grupe migranata. Kako smo ranije pisali, pronađen je mušlarac (20) sa prostrelnim ranama.

Gašić: Nulta tolerancija prema svima koji su zloupotrebili naše gostoprimstvo

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas, prilikom obilaska lokacije na Horgošu da u Srbiji prema svakoj vrsti kriminala postoji nulta tolerancija i da je srpska policija spremna da odgovori na sve bezbednosne izazove, posebno na ovom delu teritorije gde je skoncentrisan veliki broj migranata.

U razgovoru sa predsednikom Republike jasno smo definisali ciljeve: da svaki građanin Republike Srbije mora da ima zagarantovanu bezbednost i da njihova imovina mora biti zaštićena od svih vidova kriminala, pa i od migranata koji su zloupotrebili naše gostoprimstvo - rekao je ministar Gašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading