OGLASILA SE ŠKOLA PRETUČENOG DEČAKA IZ NOVOG SADA: Razgovaraćemo sa svim akterima, policija je obaveštena!

Autor:

Hronika

25.11.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik sedmog razreda Osnovne škole „Ivan Gundilić“ u Novom Sadu, lakše je povređen kada je napadnut u četvrtak, posle nastave, van školskog dvorišta.

OGLASILA SE ŠKOLA PRETUČENOG DEČAKA IZ NOVOG SADA: Razgovaraćemo sa svim akterima, policija je obaveštena!

Foto: shutterstock

Tuča, prebijanje

Sedmak je napadnut na ulici u novosadskom naselju Podbara. O nasilju nad dečkom odmah je obaveštena policija, škola i sve nadležne službe koje rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

O nemilom događaju, novosadska policija je, kako nam je rečeno, obavestila Više javno tužilaštvo, a razgovara se sa akterima, a kada se utvrde sve činjenice i okolnosti, najverovatnije će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Direktorka osmoletke koju pohađa napadnuti maloletnik, Lidija Radulović, za „Novosti“ je rekla da su školu o napadu na njihovog đaka obavestili roditelji.

- Znamo da se uključila policija i da učenik ima lakše povrede i danas nije bio u školi – kaže direktorka.

- Tačno je da se napad na đaka nije dogodio u školskom dvorištu, već posle nastave i van školskog dvorišta, na ulici. Mi kao škola, razgovaraćemo sa svim akterima. -

Prema njenim rečima, svi nadležni su uključeni u ovaj slučaj, a škola će preduzeti sve što je u njenoj ingerenciji.

Prema nezvaničnim saznanjima, sukobu je prethodila svađa između napadnutog učenika i još jednog dečaka, čiji se brat navodno umešao u sukob, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading