MEDICINSKE SESTRE KOJE SU TUKLE BAKU U PEĆI PUŠTENE NA SLOBODU! Šamarale staricu i sve snimale!

Autor:

Hronika

25.11.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduzeta im je dozvola za rad.

MEDICINSKE SESTRE KOJE SU TUKLE BAKU U PEĆI PUŠTENE NA SLOBODU! Šamarale staricu i sve snimale!

Foto: TikTok/Printscreen

Vrhovni sud pustio je iz pritvora tri medicinske sestre, osumnjičene za napad na staricu u Staračkom domu "Orenda" u Peći, potvrdila je portparolka suda Antigona Uka-LJutfiu, javlja Reporteri, a prenosi Kosovo online.

Osnovni sud u Peći je 3. novembra 2022. godine odredio jednomesečni pritvor za tri medicinske sestre nakon napada na staricu, a Komora medicinskih sestara KIM oduzela im je dozvole za rad.

 

 

Takođe, Starčkom domu "Orenda" oduzeta je dozvola nakon inspekcijskog nadzora koji je u tom centru izvršila Jedinica za inspekciju socijalnih usluga.

Podsećamo, dve radnice u Domu za stare u Peći su bile pod sumnjom da su izvršile fizičko nasilje nad starijom ženom štićenicom ovog doma, saopštila je kosovska policija neposredno nakon što je na društvenim mrežama objavljen video snimak sa ovom scenom nasilja.

Vest je potvrdio i kosovski ministar unutrašnjih poslova uz snažnu osudu. Nižu se reakcije, osude. U međuvremenu Gazeta Express javila je da su zbog ovog slučaja suspendovane četiri medicinske sestre.

Na snimku se videlo kako starica pokušava da se brani dok je radnica više puta šamara po licu i udara po nogama u stomak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading