UHAPŠENA NIŠLIJKA KOJA JE IZBOLA MUŠKARCA U HOTELSKOJ SOBI! Krv je lila na sve strane, ona pokušala da ga optuži za silovanje!

Autor:

Hronika

25.11.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka A.N. (30), koja je 2.novembra u jednom niškom hotelu izbola muškarca D.R. (43) pa pokušala da to predstavi kao nužnu odbranu prilikom pokušaja silovanja, uhapšena je i osumnjičena za pokušaj teškog ubistva.

UHAPŠENA NIŠLIJKA KOJA JE IZBOLA MUŠKARCA U HOTELSKOJ SOBI! Krv je lila na sve strane, ona pokušala da ga optuži za silovanje!

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Policija na terenu

Ona se nakon krvave drame nalazila dve nedelje u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici, ali su joj nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Nišu i niškom Višem sudu stavljene lisice na ruke.

- Istraga protiv okrivljene A.N. pokrenuta je zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Okrivljenoj je po predlogu VJT u Nišu određen pritvor 16.novembra u trajanju do 30 dana. U vezi ovog krivično pravnog događaja nije prijavljeno drugo lice - navode u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Dramatični događaj odigrao se 2. novembra oko jedan čas iza ponoći kada se A.N. se pojavila na recepciji hotela i ljubazno zatražila – kuhinjski nož. Budući da joj ga radnik hotela nije dao, ona je izašla, otišla, kako se pretpostavlja, do stana jedne rođake i vratila se u iznajmljenu hotelsku sobu u kojoj se još uvek nalazio D.R. sa kojim je te večeri došla zajedno. Radnici hotela nisu primetili da je nešto nosila sa sobom, a objašnjenje da se vratila samo da uzme novac i narukvicu, zvučalo je logično. Onda je počela krvava drama…

- U jednom trenutku, A.N. je izašla iz sobe i rekla recepcioneru da ne zove policiju dok se ona ne udalji iz hotela. No, za njom je iz sobe izašao i okrvavljeni D.R. Povređeni muškarac izašao je na nogama ali se teturao a krv je lila na sve strane i prskala po zidovima. Prizor je bio jeziv - kaže izvor Blica.

Policija je brzo stigla na lice mesta i zatekla A.N. kod koje je pronađen i nož. No, sumnjalo se ipak da je D.R povređen drugim sečivom.

- U toaletu hotelske sobe, ispod lavaboa su pronađene okrvavljene makaze pa se sumnja da su njima i nanete povrede D.R. Čime su povrede nanete, biće u svakom slučaju provereno veštačenjem rana i sečiva - kaže izvor Blica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading