(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) POGLEDAJTE KAKO PLJAČKAJU MENJAČNICU NA NOVOM BEOGRADU

Autor:

Hronika

24.11.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem se može videti kako bahati kriminalci pljačkaju menjačnicu na Novom Beogradu.

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) POGLEDAJTE KAKO PLJAČKAJU MENJAČNICU NA NOVOM BEOGRADU

Foto: Printksrin: Twitter

Menjačnica je opuštošena, a neprobojno staklo koje su provalnici uspeli da razbiju završilo je u kontejneru. Komšije tvrde da nisu čule ništa do dolaska policije koja je blokirala saobraćaj.

Vlasnica menjačnice, za koju je prijavljeno da su dve osobe maskirane šalovima i kapama upale u nju, a koja se nalazi u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, navela je da ne želi da daje izjave za medije. 

Policija ispituje mogućnost da su dva razbojnika imala saučesnika koji ih je čekao u kolima, kao i sumnju da su se poslednjih dana kretali krajem kako bi ispitali sve opcije za bekstvo.

Republika

Foto: Nikola Mutić

 

Podsetimo, u utorak je oko 18.45 prijavljeno da su dve osobe maskirane šalovima i kapama upale u menjačnicu u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. 

Navodno su pucali iz pištolja u neprobojno staklo, a potom ga razbili macolama. Zatim su ušli i uzeli novac.

Na snazi je i dalje akcija Vihor 2 i traganje za izvršiocima ovog krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading