ZAPALJEN AUTO SA SRPSKIM REGISTARSKIM TABLICAMA NA KOSOVU: Kad je vlasnik krenuo na posao doživeo šok

Autor:

Hronika

22.11.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ševrolet kragujevačkih tablica sinoć je izgoro u Mitrovici.

ZAPALJEN AUTO SA SRPSKIM REGISTARSKIM TABLICAMA NA KOSOVU: Kad je vlasnik krenuo na posao doživeo šok

Foto: Tanjug/AP

Automobil marke "ševrolet kaptiva" u vlasništvu Srbina N.M. i registrovan na tablice "KG", zapaljen je noćas u severnom delu Kosovske Mitrovice, što je potvrdio i vlasnik, kao i policija.

Automobil je bio parkiran u neposrednoj blizini kuće vlasnika, u momentu kad je zapaljen, a ono što je potpuno bizarno je da požar ugašen, dokumenta vlasnika izvađena iz vozila, a da ga pritom niko nije obavestio o tome da se dogodio incident.

Da mu je auto zapaljen N.M. je video jutros, po polasku na posao.

Zatekao je automobil sa vidnim oštećenjima od vatre.

Naveo je da je požar na automobilu već bio ugašen, a da, kako tvrdi, on nije ni pozvao vatrogasce, niti čuo saniranje požara.

U vatrogasnoj službi mu je danas potvrđeno da su radili na sanaciji požara jedan sat posle ponoći. Tad su mu i vraćena dokumenta koja su vatrogasci izvadili iz automobila.

N.M. je jutros slučaj prijavio tzv. kosovskoj policiji, gde su potvrdili da je noćas u severnom delu Mitrovice zapaljen džip, koji je imao "KG" tablice, prenose Novosti.

Ovo nije prvi put da vozilo sa srpskim registarskim tablicama biva uništeno na ovakav način.

Pre samo mesec dana, podmetnut je požar na još jednom automobilu koji je registrovan u Srbiji.

Istražitelji iz Južne Mitrovice su identifikovali i uhapsili osobu osumnjičenu za podmetnuti požar, a radilo se o 59-godišnji muškarcu, bivšem državljaninu Republike Kosovo.

Na osnovu preliminarnih istraga, tada se sumnjalo da je uzrok paljenja spor između podnosioca pritužbe i osumnjičenog koji boravi na istoj lokaciji. 

Osumnjičenom je tada određen pritvor od 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading