NE DA SE MIŠKOVIĆU! Odloženo suđenje zbog bolesti člana veća!

Autor: alo.rs

Hronika

25.01.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen Miroslav Mišković (70) džaba je juče trčao u sud u kojem mu se ponovo sudi zbog optužbi da je pomagao sinu Marku u utaji poreza od oko 320,3 miliona dinara jer je suđenje odloženo zbog bolesti člana veća.

RepublikaFoto: Tanjug
Miroslav Mišković

Pre njega je u sud došao njegov sin Marko, koji se tereti za utaju poreza, a nešto kasnije i optuženi vlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković. Mišković je, kao i obično, na suđenje došao u poslednjem momentu, a zatim izleteo iz svog luksuznog automobila i trčeći ušao u sud.

Pre njega je u sud došao i Đurašković, koji se sapleo i pao na stepeništu u nameri da izbegne foto-reportere. U prethodnom suđenju Marko Mišković je u martu 2016. osuđen na tri i po godine zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dinara, a Đurašković na sedam godina, prenosi Alo

Đuraškoviću su na teret stavlja i zloupotreba u vezi s kruševačkom Fabrikom maziva (FAM). Suđenje im se ponavlja po nalogu Apelacionog suda u Beogradu, koji je u septembru prošle godine ukinio prvostepenu presudu kojom su Miškovići i Đurašković bili osuđeni za poresku utaju i naložio da im se suđenje ponovi za to delo, a Đuraškoviću i njegovim saradnicima i za zloupotrebe u vezi sa kruševačkom Fabrikom maziva (FAM).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading