LAZA BOMBAŠ ŠTRAJKUJE GLAĐU! Smršao 20 kila, njegova advokatica izrevoltirana napustila suđenje!

Autor:

Hronika

16.11.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valjevskoj grupi se sudi za niz krivičnih dela.

LAZA BOMBAŠ ŠTRAJKUJE GLAĐU! Smršao 20 kila, njegova advokatica izrevoltirana napustila suđenje!

Foto: Printskrin/Youtube/MUP Srbije

Suđenje "valjevskoj grupi" u Specijalnom sudu u Beogradu juče je odloženo jer je advokatica okrivljenog Milana Lazarevića, poznatog kao Laza bombaš, iz protesta napustila suđenje

Razlog je loše zdravstveno stanje njenog klijenta.

Naime, Lazarević je započeo štrajk glađu u pritvoru još 12. oktobra, zbog čega je do sada izgubio oko 20 kilograma.

Lazarevića je pregledao doktor koji je, procenio da on može da prati suđenje, nakon čega je njegov branilac, koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti, napustila suđenje.

Sud je Lazareviću obezbedio preglede na VMA i doktori tvrde da mu je dobro, međutim Lazarević, kako navode advokati, izgleda jako loše, a tvrdi da se tako i oseća.

Suđenje grupi treba da se nastavi sutra.

Podsetimo, Lazarević se odlučio na štrajk glađu zbog nezadovoljstva suđenjem, odnosno jer smatra da sudije u predmetu postupaju nezakonito.

On je vraćen u pritvor 5. oktobra nakon što je u toku pauze na suđenju otišao iz Specijalnog suda u Beogradu, gde mu se sudi zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu i izvršio više teških krivičnih dela, među kojima i ubistva.

Valjevskoj grupi sudi se niz teških krivičnih dela - ubistva, zločinacko udruživanje, nedozvoljeno držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda, nanošenja lakih i teških telesnih povreda, kao i za iznudu novca. Pored Lazarevića i Jeličića optuženi su i Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading