BIVŠI ZVEZDIN RUKOMETAŠ "PAO" ZBOG HEROINA, A VODI KLINIKU ZA LEČENJE BOLESTI ZAVISNOSTI: Detalji hapšenja na beogradskom aerodromu, Medenica bio čudan

Autor:

Hronika

15.11.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rukometaš, Miloš Medenica došao je pre nekoliko meseci na mesto direktora Klinike za lečenje bolesti zavisnosti, a sada je uhvaćen sa heroinom.

BIVŠI ZVEZDIN RUKOMETAŠ "PAO" ZBOG HEROINA, A VODI KLINIKU ZA LEČENJE BOLESTI ZAVISNOSTI: Detalji hapšenja na beogradskom aerodromu, Medenica bio čudan

Foto: Facebook

Bivši rukometaš Crvene Zvezde Miloš Medenica

Miloš Medenica, bivši rukometaš Crvene zvezde, koji je uhapšen je na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, pošto mu je u donjem vešu pronađeno 8 grama heroina, kako se saznaje, radi na mestu direktora Klinike za lečenje bolesti zavisnosti.

Na to rano mesto Miloš Medenica je došao pre nekoliko meseci.

On je pre 10 dana u avion pokušao da unese osam grama heriona. Prilikom hapšenja je pružao otpor i opirao se, pa će pored nedozvoljenog posedovanja opojnih supstanci odgovarati i za napad na službena lica.

Kako se saznajemo, protiv Miloša Medenice podnete su dve krivične prijave, jedna zbog posedovanja droge, a druga zbog napada na policajca, a posle saslušanja je pušten na slobodu. Istragu je vodilo Treće osnovno javno tužilaštvo.

Šta se to dešavalo na beogradskom aerodromu?

Naime, policajcima je bilo sumnjivo kako se Medenica ponašao dok je stajao u redu da čekira avionsku kartu. Nervozno je cupkao nogom, često je izlazio iz reda i vraćao se, a kada su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš.

Patrola ga je zatim zamolila da pođe s njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su pokušali da mu oduzmu telefon, ali on je počeo da ih gura i da se otima. Pošto je korpulentan i snažan, savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbeđuje aerodrom.

Nije put da hapse Miloša Medenicu

Inače, Medenica je prošli put bio u žiži javnosti 2014. godine kada je bio pozitivan na doping testu posle utakmice trećeg kola Superlige u rukometu. Antidoping agencija Srbije je saopštila da je bio pozitivan na karboksi THC i sibutramin, što je stimulans koji se nalazi u suplementima i zelenom čaju.

Rukometni savez Srbije je tada u prvostepenoj odluci doneo odluku o njegovoj suspenziji do okončanja postupka. Nekoliko puta je prethodno bio u pritvoru, a poslednji put je to bilo u avgustu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading